enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3419
EURO
35,0873
ALTIN
2.238,86
BIST
8.893,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
14°C
Adıyaman
14°C
Az Bulutlu
Çarşamba Yağmurlu
10°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
12°C
Cuma Çok Bulutlu
11°C
Cumartesi Çok Bulutlu
12°C

Milletvekili Aydın’dan , ATSO’ya Ziyaret

20.08.2021
0
A+
A-

 

AK Parti Adıyaman Milletvekili ve Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Av. Ahmet Aydın ve beraberindeki heyet Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın beraberinde İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış, Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe ve parti yönetiminden oluşan bir heyetle Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu’yu ve Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Ziyarette ATSO Meclis Başkanı Abdulgani Bereket, ATSO Başkan Yardımcısı Ahmet Metin Günay, Yönetim Kurulu üyeleri Hacı Dikmen de hazır bulunurken ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, milletvekili Ahmet Aydın’a pandemide Adıyaman ekonomisiyle ilgili sorunları aktardı.

Ziyarette konuşan AK Parti Milletvekili Ahmet Aydın, “Seçim bölgemizde milletvekilleri arkadaşlarımızla teşkilatımızın hazırlamış olduğu program dahilinde geziyoruz. İlgili bütün kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşlarımızın yöneticileriyle hem Adıyaman ile alakalı yatırımlar noktasında hem de Türkiye gündemi ile ilgili fikir alış verişinde bulunuyoruz. Her platformda uğradığımız mekânlardan birisi Adıyaman için güzel hizmetlere vesile olan bir kuruluş. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Mustafa Uslu ve yönetimiyle birlikte Adıyaman’ı ve Adıyaman’a olan yatırımları konuşacağız. Ben tekrar Sayın Başkanımıza ve tüm yönetimine bir kez daha teşekkür ediyorum. Ülkemiz adına şehrimiz adına katma değer ürettikleri için Allah razı olsun diyorum” dedi.

Ziyarette konuşan ATSO Başkanı Mustafa Uslu, pandemi sürecinde özellikle hizmet sektörünün ciddi sıkıntı yaşadığına dikkat çekti. Uslu; “Pandemi sürecinde hizmet sektörümüz büyük sıkıntı yaşadı. Ancak devletimiz verdiği desteklerle sektördeki sıkıntıları azaltmaya çalıştı. Bizlerde sürekli sizlerle iç içe olarak sorunlarımızı aktararak çözümü noktasında takipçi olduk. Bu süreçte ilimizin yüz akı kurumlarından olan Adıyaman Sanayi Geliştirme Merkezini devreye aldık. Merkezimiz kalifiye eleman yetiştiriyor. Burada yetişen 200 gencimiz bugün kendi ekmeğini kazanmakta. Sağolsun son dönemde Ahmet beyle birlikte tüm siyasilerimiz ve vekillerimiz her fırsatta bütün Adıyaman’ı gezdikleri gibi bu ilin katma değerini üreten ve sivil toplum örgütlerini ziyaret ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Ben kurumum ve şahsım adına hepinize teşekkür ediyorum. Birlik beraberliğimizi inşallah görüşmelerimizi sıklaştırarak hep birlikte birbirimize destek olacağımıza inanıyorum”

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi