enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

MHP’li Başkanın Açık Oturum Çağırısına Zafer Partisi Adayından Olumlu Yanıt !

MHP’li Başkanın Açık Oturum Çağırısına Zafer Partisi Adayından Olumlu Yanıt !
REKLAM ALANI
26.03.2024
0
A+
A-

MHP’li Başkanın Açık Oturum Çağırısına Zafer Partisi Adayından Olumlu Yanıt !

Ercan KANDEMİR/BHA-İZMİR

“Dr. Sadık DOĞRUER var. Ya siz ?”

MHP’li Başkan Av. Hasan Hüseyin ENGİN, sosyal medya hesabından tüm siyasi parti adaylarına “Tüm adaylara çağrımızdır; gelin Cumhuriyet Meydanında ya da sizlerin belirleyeceği bir yerde Bergamalıların önünde projelerimizi, projelerimizi nasıl gerçekleştireceğimizi, Bergama için hayallerimizi anlatalım Var mısınız ? Sadık Başkan var, ya siz ?” diyerek seslendi.

Zafer Partisi Bergama Adayı Uğur PAÇALI: “Görüşmeye hazırım !”

Birlik Haber Ajansı’na açıklama yapan Zafer Partili Uğur PAÇALI; “Her türlü ortamda, her platforma görüşmeye hazırım.” diyerek MHP’li Av. Hasan H. ENGİN’in yaptığı çağrıya yanıt verdi.

Sizce Bergama’da Tüm Partili Adayların Katılımıyla Açık Oturum Yapılabilir mi ?

Türkiye siyasetinin en sıcak çekişmelerinin gerçekleştiği günleri yaşıyoruz. Zaman zaman adaylar ve partililer birbirlerine hodri meydan diyerek açık oturum çağırısı yapıyor. Ancak çağırılar genelde havada kalıyor. Genel Merkezler ve parti mekanizmaları onaylarsa belki de İzmir’imizin güzide ilçesi Bergama’da bir demokrasi şenliği yaşayabiliriz.

Olay Nasıl Gelişti ?

Açık oturumlu düello çağrısı MHP Bergama İlçe Başkanı Av. Engin‘in şu açıklaması ile başladı:

“SİHİRLİ BİR EL DEĞECEKMİŞ GİBİ”

“Sevgili Bergamalı Hemşerilerimiz;

31 Mart yerel seçiminde son haftaya girmiş bulunmaktayız. Bir çok aday vaatlerde bulunurken bunları nasıl yapacakları konusunu ise sihirli bir el değecekmiş gibi seçim sonrasına bırakmaktadır. Oysa Cumhur İttifakı adayımız Sadık DOĞRUER Kınık’ta projelerini nasıl yaptığını Bergama’mıza da hangi projeyi nasıl yapacağını Bakanlarımızı Bergama’ya getirerek Bergamalıların önünde Bakanlarımızdan söz alarak açıklamaktadır.

“BERGAMA’YLA BERGAMADA DOĞMAKTAN BAŞKA İLGİLERİ YOK”

“Önüne sırayla konulan notlara da baksa konuşamayan birilerinin, Bergama’yla Bergama’da doğmaktan başka ilgisi olmayanların, Bergama’nın mahallelerinin adını ve yerini bilmeyenlerin, bürokratik gelecek için kapı kapı dolaşanların, dün önünde düğme ilikleyip eğildiklerine bugün yalancı diyenlerin,etrafında dolaşanların neyin nesi kimin projesi olduğu belli olmayanların; projelerini dahi Sadık Başkandan kopya çekenlerin, Bergama ve Kınık’ta 28 yıldır görev yapan 10 yıldır da Kınık’ta Belediye Başkanı olarak başkanlığı yalamış yutmuş Bergama’nın damadı Sadık Başkan’a söyleyecek bir şey bulamadıkları için gülünç algılar oluşturmaya çalışmaları acizliğin, vizyonsuzluğun en büyük göstergesidir.

“HASTANEYE BAŞHEKİM SEÇMİYORUZ”

CHP Bergama Belediye Başkanı Tanju ÇELİK’e de yüklenen MHP’li Başkan Av. ENGİN şöyle devam etti:

“Hastaneye başhekim seçmiyoruz arkadaşlar şu an nüfusu 110 bin olan 3 yıl içinde de nüfusu 200 bin olacak Bergama’mıza Belediye Başkanı seçiyoruz.

AÇIK OTURUM ÇAĞIRISI

“Tüm adaylara çağrımızdır; gelin Cumhuriyet Meydanı‘nda ya da sizlerin belirleyeceği bir yerde Bergamalıların önünde projelerimizi, projelerimizi nasıl gerçekleştireceğimizi, Bergama için hayallerimizi anlatalım Var mısınız ? Sadık Başkan var, ya siz ?”

ZAFER PARTİSİ BERGAMA ADAYI UĞUR PAÇALI’DAN OLUMLU YANIT !

Zafer Partisi Bergama Belediye Başkan Adayı Uğur PAÇALI, MHP Bergama İlçe Başkanı Av. Hasan Hüseyin ENGİN’e BHA’ya verdiği aşağıdaki açıklamalarıyla yanıt verdi:

“BİZİM KARŞIMIZA ÇIKMIYORSUNUZ”

“Değerli Bergamalı hemşehrilerim, sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Bizim ve Nezih Bey’in de daha önceden yaptığı gibi belediye başkan adayları seviyesinde yapılması gereken bir açıklamadır. Kendinizi açıklama yapmak zorunda hissediyorsunuz, halkın sizden açıklama yapmanızı beklediği mevcut belediye başkanınız hakkında kamuoyu açıklaması yaparak halkı bilgilendirmeniz isabet olacaktır. Her türlü paylaşımınızın altına yazarak, Tanju Bey‘e yaptığınız baskıyı bizde size yapıyoruz ama sizde bizim karşımıza çıkmıyorsunuz.

“PROJELERİMİZİ ÇOK BEĞENDİĞİNİZİN FARKINDAYIZ”

Projelerimizi çok beğendiğinizin farkındayız, hepsini kopyaladınız. Bunlar sizin projeleriniz olsaydı zaten çoktan yapardınız. Sorun değil gelin size bu vesile ile nasıl yapılacağını da anlatalım. Sihirli bir değneğin sizin elinizde olduğunu iddia eden sizsiniz. Bergama’ya sizin yönetiminizde dahil olmak üzere görevindeyken dahi gelmediği kadar, Bergama’ya gelen bakanlarımızdan bir tanesi de tarım ve orman bakanıdır, görev sürecinde gelip üreticinin sorunlarını dinlemeyen Bakanlarımız seçim sürecinde burada iftar yemeklerine katılıyor, aynı şekilde Binali YILDIRIM görevdeyken gelip Atmaca Mahallemizde sözü verilip temizlenmeyen kanalizasyonun dereye aktığı, adayınız doktor olduğu için çok iyi bilir, insan sağlığına tehdit oluşturan kuyu dere dururken, masum Belediye çalışanlarını ortada bırakarak, suçu onlara atacak kadar alçalarak, bizim seçim araçlarımızdaki reklam afişlerimizi temizlediniz.Ailesinin geçimini sağlayan masum belediye çalışanları ile asla sorunumuz olamaz. Samimi değilsiniz.

“GELEN BAKANLAR TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN BAKANLARIDIR”

“Yönetimdeyken getiremediğiniz Bakanları sihirli bir el gönderiyor sanırım buraya ? Gelen bakanlar Türkiye Cumhuriyeti’nin bakanlarıdır. Harcanan para Türkiye Cumhuriyeti’nin sermayesidir. Bizler bu süreçte tek kuruş hazineden destek almadan seçim çalışmalarımızı yürütebiliyoruz. Çok samimi iseniz elinizde yetki varken ekonomik olarak zor günlerden geçtiğimiz bu günlerde kaynakların israf edilmesinin önüne geçebilirdiniz. Hazineden gelen destek kesildiğinde bizler şuan olduğu gibi çalışmalarımıza devam ederken sizin sokağa bile çıkacağınızın garantisi yok. Eğer varsa neden bu paraları israf ediyorsunuz ?”

“HAYATTAKİYEGANE ÜSTÜNLÜĞÜMÜZ BU TOPRAKLARDA TÜRK DOĞMAKTIR”

“Evet, hayattaki yegane üstünlüğümüz bu topraklarda Türk olarak doğmaktır. Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızda ki asil kanda mevcuttur. Atatürkçü çizgide Türk milliyetçiliğini savunan parti Zafer Partisi’dir.

Dün beraber kol kola yürüdüğünüz yol arkadaşınızı kötülemeyin, yine kol kola yürüyebilirsiniz. Biz yolumuzdan hiç sapmadık, kandırılmadık, kandırılmayacağız.

“HASTAHANEDE GÖREV YAPACAK DOKTOR KALMADI”

“Evet hastaneye başhekim seçmiyoruz uyguladığınız politikalardan dolayı hastanede görev yapacak doktor da kalmadı, iki doktoru da seçimden sonra asıl görev yeri olan hastaneye göndereceğiz. Eskiden olduğu gibi hastanede kol kola yürüyerek, insanların sorunlarına çare olmaları daha faydalı olacaktır.

Yine uyguladığınız yanlış politikalar yüzünden, giderlerse gitsinler diyerek emeklerinin karşılığını alamadığı için gitmek zorunda kalan gençlerimizin yerini yasa dışı yollarla ülkemize giren kaçaklar ile 200 bin civarına getirmek için değil, Türkiye Cumhuriyeti’nin öz evlatları ile nüfusumuz 200 bin olacak şekilde çalışıyoruz.

“HER ZAMAN GÖRÜŞMEYE HAZIRIM”

Buradan bir kez daha söylüyorum, ama sizden sadece tek bir farkla. Sizin gibi hayalleri değil de gerçekleri konuşmak için, her türlü ortamda, her türlü platformda görüşmeye hazırım.”

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi