enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3593
EURO
34,7831
ALTIN
2.393,79
BIST
10.270,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
20°C
Adıyaman
20°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Açık
22°C

MHP Amasya’da Dr. Bayram Çelik ile devam edecek

MHP Amasya’da Dr. Bayram Çelik ile devam edecek
REKLAM ALANI
11.01.2024
0
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi 31 Mart 2024 yapılacak olan yerel seçimler için Amasya Belediye Başkan Adayını belirledi.

Betül Yılmaz/Amasya-BHA

2019 Yerel Seçimlerinden bu yana MHP Bayrağının dalgalandığı Amasya Belediyesi’ni kaybetmek istemeyen MHP, mevcut Amasya Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik’i yeniden aday gösterdi.

MHP Genel Merkezi, Amasya Belediyesine 2023 Yılının Mart ayından bu yana başkanlık eden Bayram Çelik’i Amasya Belediye Başkanlığı için yeniden aday gösterdi. 2019 seçimlerinde Amasya Belediye Başkanı Seçilen Mehmet Sarı’nın 2023 Milletvekilliği Seçimlerinde Milletvekili adayı olması sebebiyle istifa ettiği Amasya Belediyesi Başkanlığına Dr. Bayram Çelik getirilmişti.

Belediye Başkanı Dr. Bayram Çelik açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Öncelikle bize bu görevi layık gören genel başkanımız sayın Devlet Bahçeliye teşekkür ediyorum.

Bu teşekkür ile Allah’ın izniyle 1 Nisan’da bu şehrin anahtarı teslim ederek, üç hilali Harşena Kalemize dikeceğiz .Bütün çalışmalarımız kişi odaklı, insan odaklı, kültürel ve mutluluk odaklı olacak. Önce insanımızı mutlu edeceğiz, mutluluğu bütün başarıların sırrı olarak görüyoruz.

Şehrimizi çok iyi tanıyoruz. Tarihiyle, kültürüyle müstesna bir şehirde yaşıyoruz. Bize emanet edilen Amasya’mıza gözümüz gibi bakacağız. Mutlu şehir olmak için öncelikle Belediye çalışanlarımızla, ailemizle mutlu olmamız gerekir. Üretken belediyecilik anlayışıyla ,sosyal ve kültürel anlamda bütün kurum ve kuruluşlarla ortak bir anlayışla çalıştık. Bu çalışmalarımıza devam ederek inşallah 1 Nisanda bayrağımızı Harşena Kalesi’nde dalgalandıracağız.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi