enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4018
EURO
34,7587
ALTIN
2.435,21
BIST
9.996,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Mersin Kent Konseyi’nden Halil İbrahim Yılmaz’a ziyaret

Mersin Kent Konseyi’nden Halil İbrahim Yılmaz’a ziyaret
REKLAM ALANI
16.11.2023
0
A+
A-

Mersin Kent Konseyi’nden Halil İbrahim Yılmaz’a ziyaret

Mersin Kent Konseyi (MKK) heyeti, Ankara’da, TKK ve AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’ı ziyaret etti.

Ziyarette, kent konseylerinin faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu, MKK heyeti, projeleri ve faaliyetleri hakkında Başkan Yılmaz’ı bilgilendirdi.

Görüşme ardından MKK Başkanı Ayferi Tuğcu, Halil İbrahim Yılmaz’a Atatürk portresi ve Mersin’e ait yöresel ürünler hediye etti.

Halil İbrahim Yılmaz da, Tuğcu’ya hediyesini takdim etti.

Görüşme ardından MKK heyeti ve Halil İbrahim Yılmaz hatıra fotoğrafı çektirdi.

Mersin Kent Konseyi Anıtkabir’de

Mersin Kent Konseyi, Ankara ziyaretleri kapsamında Anıtkabir’de, Ata’sının huzurundaydı. Konsey heyeti, ziyaretle ilgili, ”Anıtkabir’in o muazzam atmosferinde, Ata’mıza olan derin sevgi ve şükran duygularımızı bir kez daha ifade ettik. Her yaştan insanın akın akın ziyaret ettiği bu anlamlı mekanda, bir arada olmanın ve geleceğe dair umutla bakmanın mutluluğunu yaşadık.” ifadelerini kullandı.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi