enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4068
EURO
34,7999
ALTIN
2.401,93
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
23°C
Adıyaman
23°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Mayıs ayında elektrik ve doğalgaza zam yapılmayacak

Mayıs ayında elektrik ve doğalgaza zam yapılmayacak
REKLAM ALANI
19.04.2024
0
A+
A-

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Enerji piyasalarındaki hareketliliğe rağmen, Mayıs ayında da elektrik ve doğal gaza zam yapılmayacağını duyurdu.

featured

Mayıs ayında elektrik ve doğalgaza zam yapılmayacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, katıldığı televizyon programında doğalgaz hakkında açıklamalarda bulundu. Doğalgaz  fiyatlarının son dönemde yukarı yönlü olmasına rağmen doğalgaz fiyatlarında zam olmayacağını açıkladı. konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Petrol fiyatları her gün yaşanan bölgesel gerilimlerde açıkçası jeopolitik gelişmelerde bunu etkiliyor. Doğalgaz fiyatlarında son dönemde biraz yukarı yönlü özelikle önümüzdeki fiyatlarla alakalı yukarı yönlü bir hareket görmeye başladık bunlar bizi mutlaka etkiliyor çünkü çok önemli ithalat kalemlerimiz bunlar biz bunları en uygun şekilde vatandaşlarımıza nasıl sunabiliriz o çabanın içerisindeyiz. Mayıs ayında da şu an da bizim her hangi bir zam beklentisi gözükmüyor onu da yönetebileceğimizi düşünüyoruz.”

Mayıs ayında elektrik ve doğalgaza zam yapılmayacak

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi