enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3537
EURO
34,7945
ALTIN
2.440,19
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Masumiyetin adı Esma

Masumiyetin adı Esma
REKLAM ALANI
11.02.2024
0
A+
A-

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Eskil ilçesinde okul açılışları yaptı. Hacı Battal Tüzün İlkokulu’nun açılışında Esma ile tanışan Vali Kumbuzoğlu, küçük Esma’nın ilgisiyle karşılaştı. Kendisi de Esma ile yakından ilgilenen Kumbuzoğlu, “Sen çok özel ve güzel bir kızımızsın. Tebessümün hiç solmasın” dedi….

featured

HAYIRSEVERLERDEN ESKİL’E İKİ OKUL

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Eskil ilçesinde hayırseverler tarafından yaptırılan Hürmüz -Mustafa Mutlu İlkokulu ile Hacı Battal Tüzün ilkokulunun açılışına katıldı.

Vali Kumbuzoğlu, hayırseverlerin eğitime yaptığı katkılar için teşekkür ederek, açılışı yapılan okullarda vatana hizmet edecek hayırlı çocukların yetişeceğini ifade etti.

Resim

Okul yaptırmanın önemini anlatan Vali Kumbuzoğlu, hayırseverlerin yaptırdığı okulların devlet-millet el ele düşüncesinin en güzel örneğini teşkil ettiğini belirtti. “Bir okul açılırsa bir hapishane kapanır. Onun için, bugün sadece bir güzelliği ihya etmiyoruz, bir kötülüğü de ortadan kaldırıyoruz. Buna, ister çarpan etkisi, ister kelebek etkisi deyin” ifadelerini kullandı.

Resim

HAYIRSEVERLERE PLAKET

Hayırseverlere teşekkür ederek plaket takdiminde bulunan Vali Kumbuzoğlu, okul açılışından sonra öğrencilerle ilgilenerek sohbet etti. Törene, Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu başta olmak üzere Eskil Kaymakamı Sait Muhammed Bilgin, Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan ve vatandaşlar katıldı.

Resim

TEBESSÜMÜN HİÇ SOLMASIN

Hacı Battal Tüzün İlkokulu’nda Esma ile tanışan Vali Kumbuzoğlu, yakından ilgilendiği Esma için, “Masumiyetin adı Esma kızımız” dedi. Vali Kumbuzoğlu, “Sevgili Esma, sen
çok özel ve güzel bir kızımızsın. Tebessümün hiç solmasın” temennisinde
bulundu.

Resim

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi