enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4704
EURO
34,8750
ALTIN
2.433,14
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
28°C
Adıyaman
28°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

Mansur Yavaş’tan rozetsiz ve eşit yönetim örneği

Mansur Yavaş’tan rozetsiz ve eşit yönetim örneği
REKLAM ALANI
04.03.2024
0
A+
A-

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Pursaklar ve Akyurt Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışlarında yaptığı konuşmada, rozetini çıkararak Ankara’nın tüm ilçe ve köylerine eşit hizmet verdiklerini vurguladı. Yavaş, “Gerçek belediyecilik, kentin her kesiminin eğitime ve konforlu yaşama eşit erişimini sağlamaktır” dedi.

featured

Mansur Yavaş’tan rozetsiz ve eşit yönetim örneği

ANKARA- BHA

Yerel seçimlere yönelik çalışmaları kapsamında Mansur Yavaş, ilçe ilçe dolaşarak Seçim Koordinasyon Merkezleri açmaya devam ediyor. Aynı gün içinde dört farklı ilçede SKM açılışı gerçekleştiren Yavaş, vatandaşlarla buluştu. Sincan ve Keçiören Atapark’ın ardından CHP Pursaklar Belediye Başkan Adayı Halil Tunçay ile Pursaklar’da ve CHP Akyurt Belediye Başkan Adayı Filiz Geygel ile Akyurt’ta SKM açılışları gerçekleştirdi.

Pursaklar Cumhuriyet Caddesi’nde konuşan Yavaş, “Ankara’nın her kesimine eşit hizmet götürdük, asla ayrımcılık yapmadık” diyerek vurguladı. Yapılan yatırımlara ilişkin detayları paylaşarak, gerçek belediyeciliğin herkesin ihtiyaçlarına cevap verebilme ve yaşam standartlarını yükseltme anlamına geldiğini belirtti.

İçinde insan odaklı olmayan hiçbir projeye para harcamadıklarını belirten Yavaş, Pursaklar’a yapılan yatırımları sıralayarak, kentin çeşitli alanlarında yapılan iyileştirmeleri anlattı. Ayrıca, Akyurt Cumhuriyet Meydanı’nda yaptığı konuşmada, Ankara’ya huzur getirdiklerini ve vatandaşların refahı için adil ve tarafsız bir yönetim anlayışı benimsediklerini ifade etti.

Rakibinin metro vaadiyle ilgili eleştirilerde bulunan Yavaş, bu söylemin gerçekçi olmadığını ve uygulanabilir bir proje olmadığını belirtti. Ayrıca, Akyurt Fuar Alanı projesine ilişkin yaşanan gecikmelere değinerek, bu konuda çözüm üretmek için çaba sarf ettiklerini ancak diğer ortakların yeterli desteği sağlamadığını dile getirdi.

 

Mansur Yavaş’tan rozetsiz ve eşit yönetim örneği

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi