enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C

Mansur Yavaş açıkladı; Yeni Ulus geliyor 

Mansur Yavaş açıkladı; Yeni Ulus geliyor 
REKLAM ALANI
15.03.2024
0
A+
A-

Mansur Yavaş açıkladı; Yeni Ulus geliyor 

Nazlı ÖNGÖREN – Özün GÖRGÜLÜ/ANKARA-BHA

Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis ve Komite Üyeleri ile Proje Toplantısı’na Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Ankara Kent Konseyi Başkanı, Ankara Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz, Çankaya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Can Güner, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar katıldı. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Ankara Ticaret Odası’nda (ATO) düzenlenen Proje Tanıtım Toplantısı’nda şöyle konuştu:  

“Ankara’nın Başkent olması hasebiyle Ankara’da kültürün, sanatın yaygınlaşması aynı zamanda Ankara’ya turist gelmesi. Bunu daha önce birçok toplantıda da söyledim. Ben Beypazarı’na turist getireceğim dediğin zaman belki birçok insan benimle alay etti. Var olan değerleri ortaya çıkaracağım ve getireceğim dedim. Gün gelecek çarşının içerisini siz gezemeyeceksiniz kalabalıktan dedim. Gerçekten daha sonra o kadar inançlı çalıştık ki anons yaptık. ‘Kent merkezine gelmeyin’ diye Beypazarı’nın yerlisine. Şimdi iddia ediyorum aynısını Ulus’ta da 2019’da aday olduğumda anlattığım zaman herkes ‘Niye gelsin ki, Ankara’da ne var?’ diyorlardı. Ben de bir de benim gözüme bakın. Bakın neler var diyordum. 

“Ulus’ta demografinin değişmesini istiyoruz” 

Ulus’un demografik yapısının değişmesini istediğini belirten Yavaş şöyle dedi:

“Ulus Meydanı’nı önümüzdeki iki üç gün içerisinde açıyoruz. Solda İş Bankası müze olarak geçti. Roma Hamamı da bizdeydi ancak Kültür Bakanlığı bizden geri aldı. Yapıp yapmadıklarını bilmiyorum. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait binaya EGO taşınıyor bu hafta. Yanındaki uzun binaya da iki Teknokent Sanayi Bakanı’nın imzasını bekliyor. Otuz esnaf odasını da oraya taşıyoruz. Ulus’ta demografinin değişmesini istiyoruz.” 

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi