enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3836
EURO
34,7708
ALTIN
2.439,83
BIST
9.999,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Yağmurlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Maltepeliler’e iyi hizmeti vermeye talibim 

Maltepeliler’e iyi hizmeti vermeye talibim 
REKLAM ALANI
02.12.2023
0
A+
A-

Maltepe AK Parti Belediye Başkanı A. adayı Karasar: Maltepeliler’e en iyi hizmeti vermeye talibim 

AK Parti Maltepe Belediye Başkanı aday adayı Prof. Dr. Şahin Karasar “5 yıl sonra tadının damağınızda kalacağı bir belediyecilik dönemini bırakarak görevden ayrılmak istiyorum” dedi. 

İstanbul Maltepe Üniversitesi rektörü Prof.Dr. Şahin Karasar 2024 yerel seçimleri için AK Parti’den belediye başkanı aday adayı oldu. Karasar 30 Kasım’da düzenlenen kahvaltı etkinliğinde gazetecilerle buluştu. 

Şahin Karasar parti fark etmeksizin eski belediye başkanlarına hizmetleri için şükranlarını sunarak konuşmasına başladı. Maltepe’nin gündeminin deprem olduğuna değinen Karasar “Maltepe’nin en önemli gündemi deprem. Bilim adamlarından destek alarak ilerlemek lazım” dedi. Prof. Dr. Karasar öncelikli görevlerinin Maltepe’yi daha iyi ve çağdaş hale getirmek olduğunu söyledi. 

Maltepe Stadı için görüşmeler devam ediyor 

Karasar gençler ve çocuklar için aktivite ve spor tesislerini çoğaltacağını belirterek yeni tesislerle gençleri su sporları ve orman sporları ile buluşturacaklarını bildirdi. İlçede spor kulüplerinin antrenman yapacak alanlarının olmadığını söyleyen Karasar bu alanda Maltepe Üniversitesi ile tüm imkanların kullanılacağını söyleyerek “Mevcut Maltepe Stadı’nın Maltepespor’a tahsisi noktasında yapılan görüşmelerin kısa sürede sonuçlanacağını ümit ediyoruz. Bu Maltepe’ye verilmiş bir sözümüzdür. Maltepe’nin stadına kavuşması ve ilçemizin spor alanında en üst düzeyde temsil edilmesi dileğimizdir” dedi. 

Prof. Dr. Karasar olası İstanbul depremi için bilim ışığında deprem alanında yenilikler yapacağını, bu alandaki kurulla istişare halinde olarak problemlerin kısa sürede üstesinden geleceğini ifade etti. 

Belediyede Esnaf müdürlüğü kurulacak 

Şahin Karasar “Esnaf ve sanatkarların belediyede resmi bir temsilcisi olması gerektiğini ve belediyede bir esnaf müdürlüğü kurulmasının kaçınılmaz olduğunu düşünüyoruz. Her işi kendi ehline emanet edeceğimiz bir yönetim modeli kuracağız” dedi.  

Karasar konuşmasının sonunda 5 yılın sonunda güzel bir belediyecilik dönemini ardında bırakmak istediğini söyleyerek “Adaylığım onaylanır ve Maltepeli seçmenlerin teveccühleri ile de Maltepe’ye Belediye Başkanı seçilirsem bölge halkıma AK Parti kadrolarıyla en iyi hizmeti sunacağız. Maltepe’de hizmet gitmemiş bir köşe kalmayacak. Ben hiç bir zaman parti ve partili ayrımı yapmadan herkes ve her bölgemize en iyi ve güzel hizmetler sunacağım. Maltepeliler için en iyi ve adaletli hizmet vermeye talibim” şeklinde konuştu. 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi