enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2675
EURO
34,7009
ALTIN
2.400,52
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
24°C
Adıyaman
24°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Malatyalı Kuaför, Uluslararası Yarışmalarda Jürilik Yapacak

Malatyalı Kuaför, Uluslararası Yarışmalarda Jürilik Yapacak
REKLAM ALANI
04.02.2024
0
A+
A-

CAT Dünya Kuaförler Konfederasyonu tarafından Tunus’ta gerçekleştirilen ve 60 ülkeden temsilcinin katıldığı programda Malatyalı Dünya Şampiyonu Kuaför Şener Eroğlu’na Uluslararası Jürilik Madalyası ve diploması verildi.

Kayhan İNCEOĞLU – BHA / Malatya

Türkiye Milli Takımı Dünya Şampiyonu Şener Eroğlu, Tunus’ta gerçekleşen etkinlikte CAT Dünya Kuaförler Konfederasyonu tarafından aldığı madalya ve diploma ile artık bunda sonraki uluslararası yarışmalarda jüri olacak. Euro Cup Türkiye Kuaför Milli Takımı Başkanı Gökhan Hamarat ile birlikte Türkiye’yi uluslararası platformda temsil etmekten onur duyduğunu belirten Malatyalı Kuaför Şener Eroğlu, bundan sonra Türkiye’yi dünyada yapılacak tüm yarışmalarda jüri olarak temsil etmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

CAT DUNYA Genel Başkanı Antonio Bilancio’dan madalya ve diplomasını alan Eroğlu, “Bugünlere gelmemizde büyük emekleri olan Euro Cup Türkiye Milli Takım Başkanımız Gökhan Hamarat başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.

Malatya’yı ve ülkemizi bundan böyle yapılacak tüm uluslararası kuaför yarışmalarında jüri olarak temsil edeceğiz. Her zaman yanımda olan aileme ve tüm meslektaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Şener Eroğlu, İtalya’da ve Arnavutluk’ta dünya şampiyonluğu elde etmişti. Eroğlu, Ukrayna’da ise dünya üçüncülüğü ile adından söz ettirdi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi