enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
16°C
Adıyaman
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Açık
23°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
23°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
25°C

“Mahzen-19” operasyonlarında 13 şüpheli yakalandı

“Mahzen-19” operasyonlarında 13 şüpheli yakalandı
REKLAM ALANI
25.03.2024
0
A+
A-

“Mahzen-19” operasyonlarında 13 şüpheli yakalandı

Tekirdağ Çorlu’da gerçekleştirilen “MAHZEN-19” operasyonlarında, yurtdışında firar olan Barış Boyun’un liderliğini yaptığı organize suç örgütüne yönelik 3 gün süren operasyonlar düzenlendi. Operasyonlar sonucunda elebaşının talimatıyla suikast hazırlığında olduğu tespit edilen 13 şüpheli yakalandı.

Operasyonlar, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ve Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirildi. Yakalanan şüphelilerin, suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, kasten adam öldürme, silahlı saldırı ve kasten adam öldürmeye teşebbüs, hırsızlık, 6136 sayılı kanuna muhalefet suçlarını işledikleri belirlendi.

Operasyonlar sırasında bir lav silahı, üç el bombası, bir AK-47 uzun namlulu otomatik silah, iki tabanca, bir pompalı tüfek, 74 adet AK-47 fişeği, bir AK-47 şarjörü, beş tabanca şarjörü, 15 tabanca fişeği, 31 pompalı tüfek kartuşu, üç kar maskesi ve iki çalıntı plakasız motosiklete el konuldu.

Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Her türlü suç örgütüne karşı kararlı bir mücadele yürütülmekte ve halkımızın güvenliği için gereken her türlü adım atılmaktadır. Emniyet güçlerimiz, organize suç örgütlerinin faaliyetlerini deşifre etmek ve adalet önüne çıkarmak için gece gündüz çalışmaya devam edecektir.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi