enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
28°C

Kur’an-ı okumaya geçen öğrencilere tablet

Kur’an-ı okumaya geçen öğrencilere tablet
REKLAM ALANI
07.07.2022
0
A+
A-

Başkan Emre’den Kur’an-ı okumaya geçen öğrencilere tablet

Adıyaman’ın Besni İlçe Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, Kur’an-ı Kerim’i okumaya geçen ve Yasin Suresi’ni ezberleyen her öğrenciye tablet bilgisayar hediye edileceğini açıkladı.

Başkan Emre, Yaz tatilindeki vakitlerini Kur’an-ı Kerim okumaya ve Yasin Suresi’ni ezberlemeye çalışarak geçiren tüm öğrencilere tablet bilgisayar hediye edileceğini ifade etti.
Öğrencileri Kur’an-ı Kerim’e yönelmelerine teşvik ve vesile olmak amacıyla tablet bilgisayar hediye edenlerini açıklayan Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre,”Geleceğin dünyasını yönetecek olan çocukların, gönlüne Allah ve Peygamber sevgisi aşılamayan milletler, geleceklerine güvenle bakamayıp hüsrana uğramaya mahkûmdurlar. Bu bakımdan çocuklarımızı Allah’ın rızasına uygun bir şekilde yetiştirmeliyiz. Çünkü çocuklarımız geleceğimizdir. Bu nedenle yüce dinimiz İslam’ı daha iyi anlayabilmeleri adına çocuklarımızı Allah’ın Kelamı’nı içeren kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’e yönelmelerine teşvik ve vesile olmak amacıyla tablet bilgisayar hediye ediyoruz.” dedi.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi