enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3278
EURO
34,8358
ALTIN
2.393,16
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
20°C
Adıyaman
20°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Açık
22°C

Gül Eda Hür, Ankara Büyükşehir’de CHP’li ilk Kadın Grup Sözcüsü oldu

Gül Eda Hür, Ankara Büyükşehir’de CHP’li ilk Kadın Grup Sözcüsü oldu
REKLAM ALANI
20.04.2024
0
A+
A-

Gül Eda Hür, Ankara Büyükşehir’de CHP’li ilk Kadın Grup Sözcüsü oldu

ANKARA – BHA 

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Çankaya Belediye Meclis Üyesi olan Cumhuriyet Halk Partili Gül Eda Hür, ABB’nin CHP’li ilk kadın Grup Sözcüsü olarak görev aldı.

Hür sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

”Değerli Cumhuriyet Halk Partisi Ailem, yerel iktidar sevincini yaşadığımız bu günlerde, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li ilk kadın Grup Sözcüsü olarak görevlendirilmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Bu kıymetli göreve beni layık gören başta kıymetli Çankaya Belediye Başkanım Sn. Hüseyin Can Güner’e, İl Başkanımız Sn. Ümit Erkol’a ve Ankara’nın Başkanı Sn. Mansur Yavaş’a, tüm meclis üyelerimize ve ilçe belediye başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim. Aldığımız görevi layıkıyla yerine getirmek için daha çok çalışacağız. Partimizin ve belediyemizin başarısı için el ele vereceğiz.
Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde , daima ileriye…”

Gül Eda Hür
Kimya Mühendisi
Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Çankaya Belediye Meclis Üyesi
Ankara Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Sözcüsü

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi