enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
36°C
Adıyaman
36°C
Açık
Pazar Açık
38°C
Pazartesi Açık
38°C
Salı Açık
37°C
Çarşamba Açık
36°C

KOSGEB Başkanı İbrahimcioğlu ITSO’yu ziyaret etti

KOSGEB Başkanı İbrahimcioğlu ITSO’yu ziyaret etti
REKLAM ALANI
29.05.2024
0
A+
A-

KOSGEB Başkanı İbrahimcioğlu ITSO’yu ziyaret etti

Ankara-BHA

Ziyarete, KOSGEB İl Müdürü Yurdun Yıldırım ve ITSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin Dede ve Şakir Uygun’un yanı sıra, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis üyeleri de katıldı. Görüşmede, KOBİ’lerin teknoloji düzeyi, rekabet gücü ve verimliliğinin artırılmasına yönelik destek programları üzerinde duruldu. Hem mevcut destek programları hem de yenilenmekte olanlar detaylı bir şekilde ele alındı. Görüşme boyunca, destek programlarıyla birlikte uluslararası fon kaynaklarının da KOBİ’lerde teknoloji düzeyinin, rekabetçiliğin ve verimliliğin artırılmasına nasıl katkı sağlayabileceği üzerinde duruldu.

Başkan Çelik: KOSGEB  destekleri sanayicimiz için büyük önem taşıyor 

ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, yapılan ziyaret sırasında KOSGEB desteklerinin Isparta’nın sanayicileri için büyük önem taşıdığını vurguladı.

Çelik, “KOSGEB’in sağladığı destekler, Isparta’daki işletmelerin teknolojiye uyum sağlaması, rekabet gücünü artırması ve uluslararası arenada daha etkin bir konuma gelmesi açısından kritik bir role sahiptir. Sektörümüzün ve işletmelerimizin gelişimi için KOSGEB’in sunduğu desteklerin Isparta’nın ekonomik ve endüstriyel potansiyelini artıracağına inanıyoruz. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası olarak ziyaretinizden dolayı teşekkür ederiz. İş birliğimizin ve ortak hedeflerimizin daha da güçlenmesini temenni ediyoruz. ” dedi.

Ziyaret karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi