enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5863
EURO
34,7960
ALTIN
2.509,75
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Az Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

KOMMAGENE SPOR KULÜBÜ BAŞKANI POLAT, BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

KOMMAGENE SPOR KULÜBÜ BAŞKANI POLAT, BASIN AÇIKLAMASI YAPTI
REKLAM ALANI
12.10.2016
0
A+
A-

Kommagene Spor Kulübü Başkanı Mustafa Polat Yaptığı Açıklamada şunları söyledi;
2016-2017 sezonu öncesi siz değerli basın mensubu dostlarımızla bir araya gelip hem değerlendirme hem de yeni sezon ile ilgili planlarımızı aktarmak istedik, bu çağrımızı kırmayıp bizleri onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ederim.

Bu sezona başlamadan önce geçen sezon çok başarılı bir yıl geçiren atletizmcilerimiz hakkında birkaç şey söylemek istiyorum. Yerel ve bölgesel müsabakalarda bir çok başarıya imza atan sporcularımız sezon sonuna doğru hem ulusal hem de uluslar arası müsabakalarda başarılı sonuçlar alarak hepimizi gururlandırmışlardır. Bunlardan ilki ocak ayında İstanbul da düzenlenen salon atletizm yarışmalarında Edanur AŞUK 3.11 saniyelik derecesiyle Türkiye şampiyonu olmuştur, bir diğer sporcumuz olan Gülbahar ÇETİN ise milli takıma seçilme başarısı göstererek haziran ayında Çek Çumhuriyetinde yapılan müsabakalarda milli formayla takım olarak dünya ikincisi olma başarısı göstermiştir. Bu şartlar altında daha nasıl başarılı olunur bilmiyorum ama maalesef bu sporcularımıza destek bulmakta zorlanıyoruz. Duyarlı olan her kesi bu sporcularımıza destek olmaya çağırıyorum.

Futbol a gelecek olursak, 4 yıldır sürdürdüğümüz alt yapı çalışmalarının meyvelerini yavaş yavaş almaya başladık. Bunun en bariz örneği ise şu anda Şanlıurfa spor U-19 oynayan iki gencimizin olması Muhammed Şiyar EROĞLU ve Mustafa CAN. Konya spor seçmelerinde ise ilk iki seçmeyi başarıyla geçen Erkan NAZLI, Mehmet ÜNALAN ve Roji SÖZERİ ise üçüncü seçmeye gittikleri günün gecesinde darbe girişimi olması sebebiyle yarı yoldan dönmek zorunda kalmışlardır, eğer o gece o lanet olay yaşanmamış olsaydı beklide şu an üç gencimizde Konya sporda mücadele edeceklerdi.

Tabi ki bu başarılara kolay ulaşmadık gerek yönetici arkadaşlarımızın fedakarlığı gerek se sporcu gençlerimizin gayreti ile bu günlere gelebildik.

Yeni sezona gelecek olursak futbol takımımızda yeni bir yapılanmaya gittik. Geçen sene tamamı alt yapıdan yetiştirdiğimiz sporcularımızla birinci amatör lig te mücadele eden takımımız playofları bir gol averajı ile kaçırmanın üzüntüsünü yaşadı. Bu sene ise yine tamamı Kahta lı gençlerden oluşan bir takım oluşturma çabası içine girdik ve hedefimizi büyük ölçüde gerçekleştirdik. Geçen sene takımımızda mücadele eden Erdal KILIÇ, İbrahim Halil ÇETİN, Erkan NAZLI, Mehmet ÜNALAN, Sami SÜZEN, Yunus YILDIZ, İsmail BOZAN, Hekim ERTAŞ, Gaffarı BULUT, Roji SÖZERİ, Osman ÖNER, İbrahim Halil ÖNER, Mert Can KARDEŞ, Rıdvan UÇAK, Yusuf GÜNAY, Baki KAMAN, Hasan DOĞAN ve Ömer Faruk DURAN dan oluşan kadromuzu büyük oranda koruyarak ve var olan takımımıza yaptığımız yeni transferler ile yeni sezon dada başarılı sonuçlar alma gayreti içerisinde olacağız. Bu gün ihtibarı ile aramıza yeni katılan Abdullah ÖZKAN, Abdulkadir YILMAZ, Ferit KAYA, Barış SOLGUN, Deniz KOÇAK, Hüseyin KAMAN, Hacı ASLAN, Ömer BULUT ve Serdar MUTLU arkadaşlarımızla beraber hem kulübümüzü hem de ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelenin en iyisini yapma gayreti içerisinde olacağız. İlk hedefimiz geçen sezon bir golle kaçırdığımız playoflara katılmak ve palyoflarda iyi sonuçlar alıp üst lige çıkmak için mücadele edeceğiz. Duyarlı olan herkesi memleket gençlerinden oluşan bu takıma destek olmaya davet ediyorum…

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi