enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3753
EURO
35,0555
ALTIN
2.326,55
BIST
9.096,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

KIYMAZ, Ahmet Aydın’dan Gazetecilere indirim istedi

KIYMAZ, Ahmet Aydın’dan Gazetecilere indirim istedi
REKLAM ALANI
14.01.2023
0
A+
A-

 

TBMM Milli savunma komisyon başkanı AK parti Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın GAP gazeteciler birliği genel merkezini ziyaretlerinde, GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz Sarı basın kartı taşıyan gazetecilere, THY’nin uçak biletlerinde ve Radyo, Televizyon,  gazete haber merkezlerinde kullanılan İnternet hizmetlerinde %50 indirim yapılmasını istiyoruz dedi.

KIYMAZ: Gazeteciler kamu görevi yapmaktadır

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz GAP gazeteciler birliğinin kuruluş amacını anlattıktan sonra ‘.. bu gün bu çatı altında bölgemizde gazetecilik kaygısıyla mesleğini en iyi şekilde yapmaya çalışan bir topluluk olarak dayanışma içerisinde mesleki sorunları göğüslüyoruz. Mesleki sorunlarımız her zaman vardı fakat bu dönem ekonomik şartlar sektörümüzde girdi maliyetlerindeki artışla yükseldi. Meslektaşlarımız kamu görevi yapmaktadırlar. Halkı doğru bilgilendirmek için kutsal görev yapan gazetecilere daha önceden THY sarı basın kartlarına indirim uyguluyordu, evde işyerinde kullandıkları telefon ve faks hizmetlerini devletimiz indirim yapıyordu. Yeniden bu indirimlerin yapılmasını istiyoruz. Hazırladığımız talebimizi içeren dilekçemizi bizzat TBMM milli savunma komisyon başkanı aracılığıyla Ulaştırma bakanımıza iletilmesini arzu ediyoruz.  

Sarı basın kartını belli süre taşıyan (Örnek 10 yıl gibi) gazetecilerin yararlanabileceği belli kolaylıklar meslektaşlarımız için bir nebzede olsa rahatlatıcı olacaktır.

Ahmet Aydın beye GAP bölgesine, Adıyaman’ın sorunlarına ve basın sektörüne duyarlılığı nedeniyle teşekkür ediyorum. Beraberine AK parti milletvekili Halil Fırat, AK Parti Adıyaman İl başkanı Mehmet Dağtekin, Merkez ilçe başkanı Av. Mustafa Alkayış, kadın kolları başkanı Av. Saliha Diler ve gençlik kolları başkanı Mevlut Kuştepe’ye ayrıca teşekkür ederim’ dedi.

Ahmet Aydın’ İNDİRİM TALEBİNİZİ İLGİLİ YERLERE İLETECEĞİM’

Adıyaman’a ulaştırma, sağlık ve eğitim alanında AK parti olarak önemli hizmetlere yatırımlara imza attıklarına dikkat çeken TBMM milli savunma komisyon başkanı Ahmet Aydın şunları söyledi ‘10 ocak gazeteciler gününde beraber olmayı arzu ediyordum, fakat meclis o gün çalışıyordu meclisteki görevimiz nedeniyle gelemedik. Bu vesileyle çalışan gazeteciler gününüzü kutluyorum.

ULAŞTIRMA BAKANINA İLETECEĞİM

Zeynel Abidin Kıymaz başkanın sarı basın kartı taşıyan gazetecilere ve haber merkezlerine internet indirimi, THY uçuşunda indirim taleplerini ben şahsen makul yerinde bir talep olarak görüyorum. Konuyu ve başvurunuzu Ulaştırma bakanımıza ileteceğim. GAP gazeteciler birliğinin faaliyetlerini yakından takip eden biriyim. Zeynel Abidin Kıymaz başkanlığında uluslararası birçok önemli etkinliklere imza atılıyor, bende bütün programlarına katılmaya çalışıyorum. GAP gazeteciler birliği uluslararası hüviyeti olan bir cemiyet bunu bilen birisi olarak bölgemiz için özellikle önemsiyorum. Adıyaman GAP ve Türkiye mesellerine duyarlı bir STK. Yapıcı eleştirileri oluyor bundan bizde faydalanıyoruz. Eksiklerimizi de güzel bir dille ifade ediyorlar. 22 yıldır ülkeye Adıyaman’a hizmet ediyoruz bunun en yakın şahidi gazetecilerdir. Ortak paydamız ülkeye memlekete hizmet etmektir’ dedi.

Halil Fırat (AK parti Adıyaman milletvekili): Adıyaman için çabalıyoruz

Adıyaman teşkilatı olarak, İl, ilçe, gençlik ve kadın kolları başkanlığı olarak Adıyaman’ın her köşesini tarıyoruz. Tespit ettiğimiz sorunları çözmek için gayret ediyoruz. AK parti iktidarı döneminde Adıyaman’a Cumhuriyet döneminde yapılan eğitim yatırımlarının tamamından daha fazla bir yatırım yaptık. Adıyaman kadın doğum çocuk hastanesinin yanı sıra 150 yataklı devlet hastanesi yapımı devam ediyor,yakın zamanda tamamlanıp hizmete girecektir.

Milli savunma komisyon başkanımız Ahmet Aydın önderliğinde Adıyaman’ın sorunlarının çözümü için gece gündüz çalışıyoruz. GAP gazeteciler birliği genel merkezinin bölgemizde yaptığı çalışmaları gururla takip ediyoruz çalışmalarında başarılar diliyoruz’ dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi