enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3611
EURO
34,7583
ALTIN
2.439,02
BIST
10.014,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Yağmurlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Kırıkkale’de YHT var, taksi yok!

Kırıkkale’de YHT var, taksi yok!
REKLAM ALANI
17.01.2024
0
A+
A-

Yüksek Hızlı Trende taksi durağı olmayan tek şehrin Kırıkkale olduğu ortaya çıktı.

featured

Birlik Haber Ajansına yorum yapan şehir dışından gelen misafirler böylesine güzel bir tesiste taksi durağı gibi bir imkanı olmamasını garip ve üzüntüyle karşılıklarını ifade ettiler.

Özellikle Kırıkkale Üniversitesi öğrencileri ve velilerinin şehrimize girişte kullandıkları Yüksek Hızlı Trenin Aşağımahmutlar  bölgesinden şehir merkezine gelene kadar ulaşım sıkıntısı yaşayan vatandaşlar tepkilerini sosyal medyada ve gazetelerin haber sitelerine yorum olarak iletiyorlar .

Konu hakkında görüşlerini aldığımız Kırıkkale Şoförler ve Otomobiller Odası Başkanı Savaş Olpak Kırıkkale Belediyesi‘nin bu konuda çalışma başlattığını söyledi. Olpak, “Aynı şikayetlerden bizde muzdaripiz .Vatandaş haklı konuyu belediyeye ilettik. Bir çalışma yapıldığını söylediler. Tahminimce 5 veya 8 arasında taksi durağı verilecek. Bunlar sıfır plaka olmayacak. Durağı olmayan taksiler var .Bunlar arasından bir oluşum yapılarak Yüksek Hızlı Tren bölgesinde de üyelerimiz taksi hizmeti vermeye başlayacaklar.” şeklinde konuştu.

Kırıkkale’de YHT var, taksi yok!

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi