enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C

Kırıkkale’de Teröre lanet, Şehide vefa yürüyüşü

Kırıkkale’de Teröre lanet, Şehide vefa yürüyüşü
REKLAM ALANI
14.01.2024
0
A+
A-

Kırıkkale’nin  Ülkü Ocakları tarafından organize edilen ‘Teröre lanet şehide vefa’ miting ve yürüyüşüne geniş katılım oldu.

Milliyetçi gençlerin 9 şehidimizin ardından yapmış oldukları tepki eylem için Cumhuriyet Meydanı’nda Türk bayraklı geniş bir toplantı yapıldı .Daha sonra yürüyüş yapan gençler Teröre lanet okudular. Ülkü Ocakları gençlerinin programına MHP  Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy ve Milliyetçi Hareket Partili yöneticiler geniş katılım gösterdi. Yapılan konuşmalarda Teröre tepki gösterilirken Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne bağlılık gösterisinde bulunuldu.
Gençler yürüyüş boyunca “Şehitler ölmez vatan bölünmez sloganları “attılar.

Yapılan konuşmalarda ” Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ve milletin kimsenin bir karış toprağında gözü yoktur .Devletimizin tek kaygısı halkımızın huzurunu ve güvenliğini temin etmektir. Bu konuda Mehmetçik Kuzey Irak’da Suriye’de 24 saat vatanımızın huzuru için görev yapmaktadır. Hain saldırılar Türk ordusunu ve Türk Milletini yıldıramaz. Hepimiz asker ruhlu birer Vatan evladıyız .”dediler.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi