enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3319
EURO
35,1902
ALTIN
2.245,94
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
15°C
Adıyaman
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Yağmurlu
11°C
Perşembe Az Bulutlu
13°C
Cuma Az Bulutlu
11°C
Cumartesi Çok Bulutlu
12°C

Kılınç: “Az Konuşup Çok İş Yapacağız ”

30.11.2018
0
A+
A-

Adıyaman Ak Parti Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç, yaptığı söyleşide önemli açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 31 Mart yerel seçiminde Adıyaman Belediye Başkan adayı olarak ismi açıklandıktan sonra Sivil Toplum kuruluşlarına yönelik ilk ziyaretini genel merkezi İstanbul’da bulunan Adıyamanlılar Vakfını ziyaret ederek, vakıf yöneticileri ile kahvaltıda bir araya gelen Dr. Süleyman Kılınç, önemli açıklamalarda bulunarak, 31 Mart yerel seçiminde halkın teveccühü ile kazanması halinde çok konuşup az iş yapmaktan ziyade az konuşup çok iş yapacağının müjdesini verdi.Adıyaman Ak Parti Belediye Başkan adayı Dr. Süleyman Kılınç’ın onuruna verilen kahvaltı programına Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Sait Aybak, Vakfın bir önceki dönem başkanı Ramazan Aksoy, Vakfın kurucu üyelerinden Mahmut Göksu, Mehmet Kocakaya, Sultangazi Belediye başkan aday adayı Av. Hacı Orhan, Vakfın Başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyelerin katıldı.Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Sait Aybak, Adıyaman belediye başkan adayı Dr. Süleyman Kılınç’ı tebrik ederek başarı dileklerini iletti. Aybak, “Yıllardır sağlık alanında Beyin cerrahi uzmanı olarak Adıyaman ilimizde hizmetlerini sürdüren ve çalıştığı süre içerisinde gerek gerçekleştirmiş olduğu hizmetlere ve gerekse insanlara karşı kucaklayıcı tavrıyla taraflı tarafsız toplumun tüm kesiminin büyük sevgisini kazanmıştır. Kendilerine tevdi edilen görevi fazlasıyla hak ettiğine inanıyorum. Belediye başkanlık görevini de laiki ile yapacağını düşünüyorum” diyerek, başarı dileklerini iletti.

Adıyamanlılar Vakfı bir önceki dönem Başkanı Ramazan Aksoy ve Vakfın kurucu genel sekreteri Mahmut Göksu ise Başkan adayı Süleyman Kılınç’ı kutlayarak, kendisi bu onurlu göreve layık biri olduğuna inandığını ve Belediye başkanları açısından olmazsa olamazı üç önemli kural vardır. Birincisi hizmet etmek, ikincisi halkla iç içe olup, insanların yüreğine dokunmak, üçüncüsü ise dürüst olmak olduğunu kaydederek, yeni başkan adayının bütün bu önemli vasıflara sahip olduğuna vurgu yaparak, gelecekte Adıyaman’a güzel hizmetlere imza atacağına inancının tam olduğunu söyleyerek kendilerine başarılar dilediler.

Adıyamanlılar Vakfı Genel başkanı ve yöneticilerinin ilgi ve alakasından dolayı teşekkür eden Adıyaman belediye başkan adayı Dr. Süleyman Kılınç, “Toplumun temel direklerinden biri hiç kuşkusuz vakıflardır.  Burada görüyorum ki bir nevi o kültürümüzü temsil ediyorsunuz. İnsanların sorunların konuşulduğu, dertlerin paylaşıldığı böylesi bir vakfa sahip olmamız hepimiz için büyük bir onurdur” dedi.

Yapıcı Eleştireler Her Zaman Bizim İçin Yol Gösterir

Kılınç sözlerine ilk olarak Adıyamanlılar Vakfı gibi sivil toplum kuruluşlarının önemine değinerek;

“Türkiye de buna benzer vakıflar çok nadir bulunur. Burada hasbi bir görüntü gördüğümü söyleyebilirim. Allah bizleri sıra tül mastakinden ayırmasın. Doğru bildiğimiz yoldan da ayırmasın. Bizim hasbi insanlara İhtiyacımız olduğu gibi Adıyamanlılar Vakfı gibi toplumun büyük saygınlığını kazanmış Sivil Toplum kuruluşlara ihtiyacımız var. İşin içerisinde art niyet olmamak sızın öz eleştirilere her zaman açık olacağız. Yapıcı eleştireler her zaman bizim için yol gösterir.”

Kendisine verilen belediye başkanlığı adaylığının şeref olduğunu aktaran Kılınç, şöyle devam etti;

“Sayın Cumhurbaşkanımızın tevdi ettiği belediye başkanlık adayı bizim için büyük bir onur ve şereftir. Kolay iş değil ağır bir sorumluluk üstleniyoruz. Sağ olsun hemşehrilerimizin bu manada büyük bir teveccühü var. Önemli olan bunu suiistimal etmeden bu teveccühe layık olmaktır. Takdir edersiniz ki bu tür önemli görevlerde bireysel olarak insanın yapacağı bir şey yoktur. Kolektif bir şekilde bir yönetim tarzı anlayışı çerçevesinde hep birlikte Adıyaman’ımıza layık en güzel hizmetleri gerçekleştirmek için yoğun mesai harcayacağız.”

Fedakâr İnsanların Oluştuğu Bir Ekiple Yola Çıkacağız

Belediye başkanı olması halinde yapacağı projelere dair bilgi veren Kılınç, şu şekilde devam etti;

“Öncelikli olarak ciddi manada trafik sorunumuz var. İstihdam alanında önemli sıkıntılarımız var. Bununla birlikte ele alacağımız belki de birçok önemli sorunlar vardır. Ancak bu sorunlar çözülemeyecek sorunlar değildir. Adıyaman’a yakışır güzel hizmetleri yapmak için bu kentin güzel insanlarıyla birlikte elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Şayet yerel ekonomik dinamiklerimiz yetmezse Avrupa destekli hibe projeleri ve bakanlıkların imkanlarından yararlanmaya çalışacağız. Her şeyden önce ilimizin altyapısından üst yapısına kadar yapılması gereken her türlü sorunlarını masaya yatıracağız. İlimizin her anlamda kalkınması ve büyük bir hamle yapması için iş adamlarımızla bir araya gelerek yapılması gereken temel yapıları ile ilgi fikir alışverişinde bulunacağız. Öncelikli hedefimiz bu seçimi kazasız belasız atlatmaktır. Gecesini gündüzüne katabilen, yorulmak nedir bilmeyen fedakâr insanların oluştuğu bir ekiple yola çıkacağız inşallah. Buna ihtiyacımız var. Güzel düşünen, art niyetli olmayan, gerektiğinde her türlü çalışmalarımızda katkı sunabilecek Adıyamanlı hemşerilerimizle de sürekli diyalog içerisinde olmaya özen göstereceğiz. Kısacası bu güzelim şehri hep birlikte ihya etmek için elimizi taşın altına koymaya hazırız diyebilirim.”

Aday Kılınç, herkese eşit mesafede olacaklarını vurgulayarak sözlerine şöyle son verdi;

“Bu konuda beni gururlandıran en önemli şey, adaylıkla ilgili ismimin açıklanmasıyla birlikte Alevi, Sünni demeden her partiden beni arayarak tebrik edenler oldu. Bu durum beni ziyadesiyle memnun etti. Allah izin verip bu göreve seçildiğimde tek amacım var oda insanlar arasında ayırım yapmamaksızın veya bana oy vermiş vermemiş hiç önemli değil, herkese eşit mesafede hizmet edeceğim. Bu konuda hiç kimsenin kuşkusu olmasın.”

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi