enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5812
EURO
34,7691
ALTIN
2.420,00
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
29°C
Adıyaman
29°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
31°C
Çarşamba Az Bulutlu
31°C
Perşembe Çok Bulutlu
30°C
Cuma Az Bulutlu
30°C

Kaymakam Doğan’dan İş Adamı Kutlu’ya Ziyaret

Kaymakam Doğan’dan İş Adamı Kutlu’ya Ziyaret
REKLAM ALANI
27.09.2019
0
A+
A-

Kahta Kaymakamı Doğan iade ziyaretlerine devam ediyor…

Kahta Kaymakamı Saadettin Doğan , iş adamı Kemal Kutlu’yu  ziyaret etti.
Kutlu Ev Aletleri LTD. ŞTİ Arçelik Mağazasında  gerçekleşen nezaket ziyaretinde Doğan , iş adamı Kutlu’yu çalışmalarından ve ticari faaliyetlerinden dolayı takdir etti.

Yaklaşık üç hafta önce Kahta’daki görevine başlayan  Kahta  Kaymakamı Saadettin Doğan iade ziyaretlerinin devamında iş adamı Kemal Kutlu’yu ziyaret etti. Doğan, İş adamı Kemal Kutlu’dan ilçedeki yatırımlar, esnaf sorunları, ekonomik durum ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Kaymakam Saadet Doğan, ziyaretleri sırasında yapılan sohbette, Kahta’da bulunan büyük işletmelerin ilçeye büyük ölçüde istihdam sağladığını söyledi.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde iş adamlarıyla sık sık bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunduklarını belirten Doğan, “Bugünkü ziyaretlerimizde ilçemiz ekonomisine önemli katkı sağlayan işletmeleri gezerek iş adamlarının sorunlarını ele alacağız. bizler de sürekli onlarla bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunuyoruz. İlçemizde yer alan işletme sahiplerine ülkemiz ve ilimiz,ilçemiz ekonomisine yaptığı katkılardan ve sağladıkları istihdamdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Kaymakam Doğan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İş adamı Kutlu;Otuz yıldır Kahta’da iki Arçelik Mağazasıyla ticaretle yapıyoruz, halkın içinde büyüdük ve memleketimizi, işimizi, önemsiyoruz ve çok seviyoruz. Vatandaşın ve esnafın  sorunları ile ilgilenen ve çözüm bulmaya çalışan gerek kaymakam bey gerekse iş adamlarının diyaloğu çok önemli. Memleketimizin kalkınması için fikir alışverişini önemsiyoruz. Biz farklı alanlarda ve farklı yerlerde iş yapsak da ortak paydamız Kahta ilçemizdedir. Elimizden geldiği kadar memleketimize ilçemize  faydalı olmaya çalışıyoruz. “dedi.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi