enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6007
EURO
34,8119
ALTIN
2.491,55
BIST
9.463,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

Kaymakam Kaya: “Herkesin Devlete Sahip Çıkması Lazım”

Kaymakam Kaya: “Herkesin Devlete Sahip Çıkması Lazım”
REKLAM ALANI
01.11.2018
0
A+
A-

Adıyaman’ın Kahta ilçesi kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, organize sanayi bölgesindeki iş insanları ile yaptığı istişare toplantısında herkesin devlete sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Kaymakam Kaya, Kahta OSB’deki iş insanları ile baraj kenarında yemekli bir toplantı düzenledi. Toplantıya Kahta OSB’de işyerleri bulunan 24 iş insanı katıldı. Toplantıda konuşan Kaya şu ifadelere yer verdi: “Kritik bir dönemden geçiyoruz. Böyle zamanlarda devletimize destek olmalıyız. Kahta OSB yönetimi olarak iş inşalarından 600 bin lira alacaklıyız. Bu alacaklarımızın ödenmesi durumunda bu para ile buradaki eksik hizmetleri tamamlayacağız. Bugüne kadar Kahta OSB’ye Kaymakamlık ve Kahta Belediyesi olarak büyük hizmetler sunduk. Bu konuda belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Biz sizden borçlarınızın tamamını istemiyoruz. Herkes borcunun bir kısmını öderse toplanan paralarla eksik hizmetleri tamamlarız.” dedi. Toplantıya katılan iş insanları ise OSB’nin bazı sıkıntılarını dile getirerek bu eksiklerin giderilmesini istediler. Sanayiciler eksiklerin başında OSB’ye vardiyalı bekçi alınması, giriş ve çıkışlara kamera sistemi takılması gibi sorunların çözülmesini istediler. Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak ise toplantıya duyarlılık gösteren iş insanlarına teşekkür etti. Toplantı karşılıklı sohbet havası ile sona erdi.
REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi