enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3583
EURO
34,9921
ALTIN
2.326,20
BIST
9.112,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

Kaymakam Baştürk 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Mesajı

Kaymakam Baştürk 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Mesajı
REKLAM ALANI
11.12.2014
0
A+
A-

İnsan hakları, insan onuruna yaraşır bir hayat sürmek için gerekli olan, vazgeçilemeyen, kısıtlama kabul etmeyen ve sırf insan olmaktan kaynaklanan haklarımızdır.

Yaratılmışların en şereflisinin insan olduğunu beyan eder yüce kitabımız. Bu yönüyle insan hakları tüm insanların yaratılıştan itibaren sahip olması ve korunması gereken evrensel değerlerdir. yani bu değerler insanlığın ortak faydasıdır. 

İnsan hakları ve temel özgürlükler alanında diğer demokrasilerle aynı değer ve amaçları paylaşan ülkemiz, insan hakları standartlarının en yüksek düzeye getirilmesi amacıyla birçok önemli adım atmıştır. Ancak insan haklarının korunması görevi, sadece Hükümetlerin başarabileceği bir iş değildir. Bu görev, bütün kuruluşların, bütün insanların işbirliğini gerektirmektedir. Bu çerçeve içerisinde, insan hakları bilincinin ve insan haklarının tam olarak benimsenerek, uygulanması için gerekli sorumluluk duygusunun toplumda ve bütün insanlarda bulunması büyük önem taşımaktadır.

Yetişen yeni neslin, insan onuruna yakışır bir coğrafyada ancak insan haklarının tam korunduğu bir dünya olabileceğinin bilinciyle yaşayacağına olan inancımı teyit ediyor,

Bu duygu ve düşüncelerle baştaKahtalı hemşerilerim olmak üzere bütün insanların, “10 Aralık Dünya İnsan Hakları Gününü” kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.



 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi