enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5810
EURO
35,0254
ALTIN
2.459,12
BIST
9.799,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Çok Bulutlu
28°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
22°C
Salı Hafif Yağmurlu
19°C

Kahta Gazeteciler Cemiyeti Kutlu,10 Aralık İnsan Hakları Günü Mesajı

Kahta Gazeteciler Cemiyeti Kutlu,10 Aralık İnsan Hakları Günü Mesajı
REKLAM ALANI
11.12.2014
0
A+
A-

 Kahta Gazeteciler Cemiyeti  Başkan Kutlu’nun 10 Aralık İnsan Hakları Günü Mesajı;

”10 Aralık 1948 İnsan Hakları Evrensel Bildirisinin kabul edildiği gündür. Kişinin Özgürlüğü,eşitlik ilkesi, adalet kavramı, insan hakları kişinin doğuşundan itibaren kazandığı bir haktır.

Her insanın yaşamını onurlu bir şekilde sürdürmesi, hiç bir şekilde herhangi bir konuda kısıtlama olmadan, her türlü imkandan yararlanması zorunluluğunun üzerinde durmamız gerekir. Başkalarının haklarımıza saygı göstermelerini beklerken bizlerinde her zamankinden daha fazla saygı göstermemiz gerekir. Bütün dünyada kabul edilen 10 Aralık İnsan Hakları Gününün insan hakları ihlallerinin yaşanmadığı, Daha özgür bir birey olmasını beklerken yanı başımızda yaşanan,yaşatılan insan hakları ihlallerinin durdurulması ve insanca yaşam hakkını tesis olması gerekir.

 Hiçbir din, dil ve ırk ayrımı olmadan herkesin ama herkesin insanca insan gibi kardeşçe,demokratik haklarına kavuştuğu eşitçe yaşadığı bir dünya olmasını diliyorum”Dedi.

 

Kahta Gazeteciler Cemiyeti

Kemal Kutlu

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi