enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2048
EURO
35,0424
ALTIN
2.526,57
BIST
10.745,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
29°C
Adıyaman
29°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Salı Açık
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
30°C

Karali Çay, Ankara’da Yerel Zincirler Buluşuyor fuarında

Karali Çay, Ankara’da Yerel Zincirler Buluşuyor fuarında
REKLAM ALANI
09.05.2024
0
A+
A-

Perakendeciler Derneği (PERDER) tarafından organize edilen ve gıda perakende sektörünün öncü organizasyonu Yerel Zincirler Buluşuyor (YZB), bu kez kapılarını Ankara’da açtı.

Her yıl sektörün nabzını tutmakla kalmayan, aynı zamanda geleceğin rotasını belirlemek için kritik bir platform olan YZB’nin yereldeki ilk rotası olan Ankara’da gerçekleşti.

Ankara Perakendeciler Derneği (PERDER) ev sahipliğinde iki gün sürecek etkinlikte katılımcı ve sponsor firmalar önümüzdeki dönemde market raflarında yer alacak ürünlerini sergilerken, sektörün onlarca duayen ismi, gıda perakendesinin yarınına şekil vermek için YZB Ankara’da buluştu.

Etkinliğin açılışına Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç, Ankara Ticaret Borsası Başkanı Faik Yavuz, Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu, Et Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan, Türk Şeker Genel Müdürü Muhittin Şahin, Ankara PERDER Başkanı Ramazan Gülhan, Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkanı Ömer Düzgün, Türkiye Halciler Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşan ve Karali Çay Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karali katıldı.

Karali Çay yetkilileri etkinlikte ürettikleri doğal çay çeşitlerini tanıttı, yerel market temsilcileri ile görüşmeler gerçekleştirdi. Market zincirlerinin temsilcilerinin ilgi gösterdiği Karali Çay ürünleri hakkında bilgi veren Karali Çay Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karali çeşitli temas ve görüşmeler gerçekleştirdi.

Mustafa Karali, “Karali Çay olarak ülkemizde gerçekleştirilen gıda fuarlarına katılarak ürünlerimizi anlatıyor, müşteri ağımızı her geçen gün genişletiyoruz. Yerel market zincirlerinin temsilcileri ile yaptığımız görüşmelerde yeni ürün çeşitlerimizi anlatıyoruz. Ürünlerimize Türkiye yurt dışında ilgi her geçen gün daha da artıyor. Karali Çay olarak sektörde ilkleri gerçekleştirmeye, ürün çeşitliliğimizi artırmaya devam edeceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi