enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3290
EURO
35,0804
ALTIN
2.292,31
BIST
8.982,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
20°C
Adıyaman
20°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

Kahta’da ‘Şiir Pınarı’ etkinliği

Kahta’da ‘Şiir Pınarı’ etkinliği
REKLAM ALANI

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Yahya Kemal İlkokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından 2. geleneksel ‘Şiir Pınarı’ etkinliği düzenlendi.

Kahta’da ilkokul düzeyinde yapılan ilk program olma özelliğini taşıyan program, Kahta Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Öğrenci ve velilerin yoğun katılım sağladığı program renkli görüntülere sahne oldu.
Şiir Pınarı etkinliğinin amacına dikkat çeken Okul Rehber Öğretmeni Osman Duran, “Program ilçede şiir ve koro olarak ilkokul düzeyinde ilk defa okulumuzca yapılmıştır. Bu sene ikincisi düzenlediğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz Şiir Pınarı’nın ikincisini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Programımızın amacı öğrencilerimizin özgüvenlerini, arkadaşlarıyla işbirliklerini ve sanata olan ilgilerini artırmaktır. Bu programı yaparak amacımıza ulaştığımızı gönül rahatlığıyla ifade edebiliriz. Öğrencilerimize aynı zaman da Yahya Kemal İlkokulu’ndan mezun olurken hatıralarında güzel bir anı olsun istedik. Öğrenci ve velilerden aldığımız yorumlara baktığımızda bunu da başardığımızı görmek bizi mutlu etmiştir” dedi.
Okul Müdürü Ali Yıldız ise: “Arkadaşlar projelerinden bahsettiklerinde ilkokul öğrencilerinin bu işin altında kalkıp kalkamayacağı soru işaretleri vardı. İdare olarak arkadaşların yanında olduklarını ve işin üstesinden geleceklerini her türlü desteği vereceğimizi söyledik. Program ile birlikte yüreği ve inancı olan herkesin başarabileceğini gördük. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerime teşekkür ederim” diye konuştu.
Program öğrencilerin okuduğu şiir ve türkülerle sona erdi.
REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi