enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4985
EURO
34,8273
ALTIN
2.475,69
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
27°C
Adıyaman
27°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C

KAHTA’DA SEÇİM HEYECANI

KAHTA’DA SEÇİM HEYECANI
REKLAM ALANI
06.06.2015
0
A+
A-

 

Nihayet o gün geldi kapıya dayandı…

Peki KAHTA seçimlerin neresinde…

Bende naçizane birkaç kelam yazıya dökeyim dedim…

Son 24 saatine girdiğimiz ‘Genel Seçimler’de ;

KAHTA HALKI neler düşünüyor?

KAHTA HALKI bu seçimde ne yapacak?

KAHTA HALKI Adıyaman’ın ‘Siyasi Yapısına’ ne kadar etki edecek?

AK Parti Hükümetlerinde Adıyaman ve ilçeleri yönlendirici ve AK Partiyi sevindirici sonuçlar verdi. Son ‘Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde’de Sincik ilçesi zirve yaptı ve tabiri caiz ise tt yaptı ve şampiyon oldu…

Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da verdiği sözü tuttu ve Sincik’e gelip halkla kucaklaştı. Sn. Erdoğan’ın Sincik Ziyareti beraberinde bir ilki de getirdi. Sincik hem morel hemde tarihinde Cumhurbaşkanını ağırlamanın haklı gururunu yaşıyordu. Reis-i Cumhur’un ziyareti ilçeye hizmette getirecekti…

SİNCİK BU SEÇİMLERDE NE YAPACAK…

Tahmin edilen, değişikliğin olmayacağı. Tarih tekerrür edecek gibi. Her ne kadar son günlerde çalışmalar yoğunlaşmışsada Sincikliler ‘genel seçimler’de tekrar 1. olmak istedikleri aşikar.

Tam bu yazıyı kağıda dökerken AK Parti Grup Başkan Vekili Sn. Ahmet Aydın ve yanındaki zevat işyerimize teşrif ettiler… Ayak üstü de olsa Kahta’yı konuşma fırsatımız oldu. Gerçek şu ki; Ahmet Aydın Kahta siyasetinin ta gerçeğidir. Beğenelim beğenmeyelim Sn. Aydın Kahta insanının hassasiyetlerini iyi bilen, kibar bir insan… Her ne kadar ‘Kahta Siyasetinine Yön Vermesi’ tartışılsada gerçek bu…. Aldığımız duyumlara göre Sn. Aydın halk arasında gezerken eleştirilere maruz kalıyormuş. bu eleştrilerin bir kısmı ilçe teşkilatı; efendim teşkilat bilindiği gibi Sn. Mehmet Metiner kurmuştu. Sn. Metiner’in İstanbulda aday olması Kahta teşkilatını içten içe rahatsız ettiği biliniyor. Dolayısıyla üyeler birbirleriyle uyumlu, randımanlı çalıştıkları söylenemez. Bir diğer kısmıda belediye ayağı… Kahta Belediye Başkanının sağlığı sebebiyle yeterince çalışamadığı, halk iç içe olmadığı söyleniyor.

Şöyle bir bakıldığında Kahta’da Halkların Demokratik Partisi tırmanışta  görünüyor…

Görüştüğümüz insanlar; Kahta’nın profesyonelce yönetilmediğini, yetersiz olduklarını düşünmekteler. Bir kesim insanlar yönetici profilinin torpil güdümlü olduklarından, bu seçimlerde HDP ‘ye de şans verilmesi gerektiğini söylüyor. Hatta tabiri caiz ise şımardıkları gerçeği… AK Parti kadrolarının şöyle bir düşünceleri hasıl: Seçmen sandığa gittiğinde nasıl olsa bize oy verecek.

Bu yazımı okuyanlara naçizane tavsiyemdir; Kimisi sevebilirsiniz, kimisine kızabilirsiniz, kimisinden fayda görmüş olabilirsiniz sizden yüksek istirhamımdır!

SEÇİM GECESİ BAŞINIZI YASTIĞA KOYDUĞUNUZDA 1 DK DÜŞÜNÜN, AKIL MERKEZİNİZDEN GEÇİRİN, AKIL MELEKELERİNİZE DANIŞIN VE VİCDANINIZIN AROMASIYLA KARIN VE DOĞRU KARARI VERİNİZ..

GENEL SEÇİMLERİN MEMLEKETİMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM…

Kemal KUTLU

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi