enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5567
EURO
34,9001
ALTIN
2.432,83
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
30°C

KÂHTA’DA OKULLARARASI MÜSABAKALARA YOĞUN KATILIM

KÂHTA’DA OKULLARARASI MÜSABAKALARA YOĞUN KATILIM
REKLAM ALANI
13.12.2016
0
A+
A-

 

Kâhta Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa ÇİÇEK, okullar arası basketbol ve voleybol müsabakalarına ilginin büyük olduğunu söyledi. Çiçek, şöyle konuştu:

“2016-2017 sezonunda küçük, yıldız ve genç kategorilerinde yapılan müsabakalara ilgi beklediğimizden fazla oldu. Her yaştan öğrencilerin yer aldığı müsabakaların büyük çekişmelere sahne olduğunu düşünüyoruz. Okul sporları ile çocukları sporun içinde tutmayı amaç edindiklerini vurgulayan İlçe Müdürü Mustafa ÇİÇEK; amacımız çocukları sporun içinde tutmak. Hepsinin iyi birer sporcu olup kendi alanında en iyisi olmasını değil bedenen ve ruhen sağlıklı bir kişilik olarak yetişmesini hedefliyoruz. Ayrıca bu çocukların içinden kabiliyetli ve yetenekli sporcuları seçip onları Türk sporuna hazırlamayı amaçlıyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımız devam etmektedir. Okul sporlarına çok ciddi bir katılım var. Müdürlüğümüzce buna cevap verebilmek için tüm olanaklarımızı kullanıyoruz.”

Okul sporlarıyla ilgili sayısal veriler hakkında bilgi veren ÇİÇEK; “Nisan ayının ortalarına kadar devam edecek Okullar arası müsabakalarda basketbol branşına 25 takım, voleybol branşına 40 takım, Masa Tenisine 21 takım, Futbola 39 takım, Futsala 4 takım, Badmintona 9 takım ve Güreş, Atletizm, Kros, Bocce, Dart, Satranç ve Oryantiring gibi branşlardan yaklaşık 2.500 sporcu ile her gün faaliyetlerimiz devam edecektir. Müsabakalarda ilgi ve alakalarını esirgemeyen Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Okullara teşekkür ederim. Müsabakalarda yer alan tüm öğrencilere başarılar diliyorum.” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi