enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5687
EURO
34,9734
ALTIN
2.424,93
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
30°C
Cuma Az Bulutlu
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
30°C
Pazar Az Bulutlu
29°C

KAHTA GENÇLİK MERKEZİNDEN EMNİYETE ZİYARET

KAHTA GENÇLİK MERKEZİNDEN EMNİYETE ZİYARET
REKLAM ALANI
13.12.2016
0
A+
A-

Gençlik Merkezinden Polise Ziyaret…
Kahta Gençlik Merkezi çalışanları ve gençler son günlerde polise yönelik hain terör saldırıdan dolayı görevi başındaki polisleri ziyaret ederek karanfil verdi.
İstanbul’da meydana gelen hain saldırı bütün ülkeyi yasa boğarken, halkı terör örgütüne karşı nefret uyandırarak polise daha çok desteğe sevk etti. Ülkenin bir çok yerinde polis’e ‘’yalnız değilsin’’ ziyaretleri gerçekleştiği gibi Kahta Gençlik Merkezi çalışanları ve gençler emniyet çalışanları ziyaret ederek başsağlığı diledi.
Kahta Gençlik Merkezi Müdürü Nebi Bulut ve beraberindekiler Kahta Emniyet Müdür Vekili Durmuş Ali Özkan’ı ziyaret ederek taziye dileklerinde bulundu. Bulut, terör saldırısı sonucu şehit olan emniyet mensuplarını rahmetle andıklarını belirterek, onların bu ülkenin sınırlarını, bayrağını ve değerlerini korumak için şehit olduklarını tüm halkın onlara minnet borcu olduğunu söyledi.
Kahta Emniyet Müdür Vekili Durmuş Ali Özkan bu ziyaretlerin emniyet camiası için çok önemli olduğunu, kendilerine güç verdiklerini, teröre karşı mücadele azimlerini kamçıladıklarını ifade ederek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Gençler daha sonra ilçesinin çeşitli yerlerinde görev yapan emniyet teşkilatını ziyaret ederek karanfil verdi.

img_1005

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi