enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
28°C

KAHTA’DA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

KAHTA’DA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI
REKLAM ALANI
06.06.2017
0
A+
A-

Kâhta Kaymakamı Ahmet Gazi KAYA başkanlığında ilçedeki Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileriyle güvenlik ve istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi KAYA başkanlığında İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Jandarma Komutamı ile ilçedeki tüm sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla 2 Haziran Cuma günü saat 15:00 de Kaymakamlık toplantı salonlunda güvenlik ve istişare toplantısı gerçekleştirildi.

İstişare toplantısında uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılacak çalışmalar, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde ilçede gerçekleştirilecek olan programda yer alacak etkinlikler, Sivil toplum kuruluşlarının sorunları ve çözüm önerileri konuları ele alındı.

15 Temmuz Darbe Girişimi Duyarlılık Çalışmalarına STK’lardan Tam Destek

Yaklaşmakta olan 15 Temmuz Darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle, konu hakkında duyarlılık sağlanması, vatandaşların bilinçlendirilmesi ve millik birlik ve beraberlik duygusunun pekiştirilmesi amacıyla ilçede yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

Tüm katılımcı Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerinin söz alarak görüş bildirdiği toplantı gündemi doğrultusunda çalışmalar planlanması ve uygulanmasına STK temsilcilerinden tam deste çıktı.

Uyuşturucuyla Mücadelede Bilinçlendirme Çalışmaları yapılacak

Uyuşturucu kullanma yaşının giderek düştüğü konusunda değerlendirmeler yapıldı. En etkin mücadelenin ailelerin de yer alacağı bilgilendirme faaliyetleri ile sağlanabileceği değerlendirildiğinden, Muhtarlar, imamlar ve okul idarelerince işbirliği sağlanarak ailelere yönelik ziyaretler ve bilgilendirmeler yapılması uygun görüldü.

Ailelerin kendi çocuklarını uyuşturucudan korumak için bilgilenmeleri gerektiği değerlendirildi.

Ramazan Hoşgörü ve Birlik Ayı

İçinde bulunduğumuz ramazan ayının manevi anlamının da yaşatılmasının önemli olduğunun değerlendirildiği toplantıda, tüm muhtarlardan vatandaşlara hoşgörü çağrısı yapmaları istendi, oruç tutan ve tutmayan vatandaşların biri birine karşı gerekli hoşgörüyü göstermeleri gerektiği, bunun yanında aile, arkadaşlık ve akrabalık ilişkilerinin geliştirilmesinin önemli olduğu vurgulandı.

Kaymakam KAYA; “STK’ların Toplumsal Süreçlere Katılımı Önemlidir.”

İlçemiz Kaymakamı Ahmet Gazi KAYA Sivil toplum örgütleri ile işbirliğinin geliştirilmesi ve sorun ve ihtiyaçlarının belirlenerek çözüm önerilerinin tartışılması amacıyla bundan böyle de istişare toplantılarına devam edileceğini belirtti. Sivil toplum kuruluşlarının toplumsal süreçlere katılımının toplumsal kalkınma açısından önemli olduğunu belirten Kaymakam KAYA tüm katılımcılardan gerekli ilçe için gerekli hassasiyeti göstermelerini istedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi