enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5680
EURO
34,9959
ALTIN
2.431,33
BIST
9.782,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Az Bulutlu
28°C

Kahta’da Gençler Yazarla Buluştu

15.02.2019
0
A+
A-

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Kahta Gençlik Merkezi’nde “Öğrendiklerimi Uyguluyorum Projesi Okur Yazar Buluşması etkinliği düzenledi.

Kahta Gençlik Merkezi şark odasında düzenlenen programa Yazar Suat Tekin’in konuşmacı olarak katıldı. Program Gençlik Merkezi Müdürü Mahmut Nebi Bulut’un selamlama konuşmaları ile başladı.
Bulut, “Öğrendiklerimi Uyguluyorum Projesi Okur Yazar buluşması etkinliğimize hepiniz hoş geldiniz. Suat beyin davetimizi kırmayıp aramızda olmazı bizi ayrıca memnun etti. Okur yazar buluşmalarımız hız kesmeden devam edecektir.” dedi.
Program gönüllülerinden Burcu Özdemir ve Gözde’nin şiir okumalarından sonra Suat Tekin’in konuşmasıyla devam etti.
Tekin,”Okumadan uzak sanal ve süslü bir hayatın içinde günde iki saatten fazla vaktimizi sanal alemlere, yine iki saatten fazla vaktimizi televizyona ayırıyoruz. Bizler sinemadan da uzak durmayıp bir yandan da okuma alışkanlığımızı da dengelediğimiz takdirde okuma oranımızdaki düşüşü ortadan kaldırabiliriz.” şeklinde konuştu.
Program Suat Tekin’in çıkan son kitabı “İhanet” üzerine katılımcılar ve Tekin’in karşılıklı soru ve cevap şeklinde devam etti.
Kitapta hangi karakterin sizi daha çok yansıttığı sorusu üzerine Tekin, “Aslında kitap özellikle günlük hayatımızda yaşadığımız olaylara benzerlik göstermektedir. Kitabı okuyanların çoğunda olduğu gibi bende gazeteci Ayhan karakterinin beni yansıttığını düşünüyorum.” diye konuştu.
Kitabı yazarken bu alanda özgün olmak için nelere dikkat ettiniz sorusu üzerine Tekin,”Özgün olmak için aynı alanda yazılmış birçok eseri okumak durumumda kalıyor yazar. Bende bu alanda yazılmış yüzden fazla yerli yabancı eser okudum.” ifadelerini kullandı.
Program Gençlik Merkezi gönüllüleri tarafından Tekin’e hediye takdimi, toplu fotoğraf çekimi ve katılımcılara çiğköfte ikramı ile son buldu. 
REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi