enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

Kahta Tekstilciler Derneği Başkanı Yetiş,BaşkanToprak’ı Ziyaret Etti

Kahta Tekstilciler Derneği Başkanı Yetiş,BaşkanToprak’ı Ziyaret Etti
REKLAM ALANI
25.12.2014
0
A+
A-

Kahta Tekstilciler Derneği Başkan Toprak’ı Ziyaret Etti. Kahta Tekstilciler Derneğinin Başkanı Mahmut Yetiş sektörün sıkıntılarını Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak’a aktardı.

Kahta Tekstilciler Derneği Başkanı Yetiş ”Tekstilciler camiası olarak büyük sıkıntılarımız var. Yaptığımız tüm toplantılarda ve ziyaretlerde konuşuyoruz. Sıkıntılarımız devam ediyor. Kaymakamımıza ve emniyet müdürümüze sorunlarımızı anlattım  destek vereceklerini söylediler, sizinle de paylaşıyorum, sizden de destek bekliyoruz. Bizim Kahta’da en fazla işçi barındıran sektör biziz , esnaflarımız kan ağlıyor, istihdamı ve asayişi biz sağlıyoruz. Bizler iş yerlerimizi kapatmamız durumunda işsiz kalacak insanlar asayişi zor durumda bırakacaktır. Bugünde sizleri ziyaret edip desteğinizi almak istiyoruz. SSK primlerinin fazlalığı bizleri çok zor durumda bırakıyor” Dedi.

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak yaptığı konuşmada ” Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun, hoş geldiniz. Bizim en büyük sıkıntımız Adıyaman’ın kalkınmada 5. bölgeden alınıp 6. bölgeye alınması olacaktır. Adıyaman en büyük katkımız bu olacaktır. Yanı başımızdaki Şanlıurfanın durumu ve gelişmesi ortada. Ankara ziyaretimizde Kaymakam beyle de bu sıkıntılarımızı anlattık. Adıyaman’ın her şeyi var petrolüyle, turizmiyle, inanç turizmiyle,kültür turizmiyle bütün her şeyiyle Müslümanıyla Türk’üyle Kürd’üyle gayrı müslümiyle bir arada kardeşlik duygusunu pekiştirilmesiyle olacaktır. Sulama olmadığı için tarımda yeterli düzeyde değiliz. Bizim yapmamız gereken vekillerimizle, il, ilçe teşkilatıyla birlikte yukarıya bildirip 5. bölgeden 6. bölgeye almak için elimizden geleni yapacağız. Nissibi Köprünün açılmasıyla Şehrimiz daha da önem kazanacaktır.

Vekillerimizle birlikte Sayın Başbakanımıza gidip Adıyaman’ı ivedilikle 6. bölgeye almak için uğraşacağız. Özellikle Kahta’da su sporları ve eğitim noktasında daha da gelişmemiz projeler yapmak gerekiyor. Kahta’nın sorunlarıyla alakalı dosyayı Sayın Başbakanımıza verdim. İnşallah sonuçlarını hep beraber alacağız. Seçimden sonra her kesimin temsilcisinden oluşan bir ekiple Ankara’ya gidip sorunlarımıza çözüm arayacağız”Dedi.

Kahta Tekstilciler Onursal Başkanı Mustafa Yetiş yaptığı açıklamada ” Sorunlarımız bizlerin dayanışmasıyla, kaynaşmasıyla olacaktır. Başbakan gelmeden önce, Türkiye Federasyonu Başkanı bir dosya hazırlayıp sunduk. Sizden isteğimiz yazdığımız bu sorunları değerlendirirseniz çok önemli şeyler var. Adıyaman refah düzeyinde dördüncü sırayı alıyor, bizler devletimize bağlıyız ama karşılığını alamıyoruz. Başbakanla görüşen insanlar acaba burayı güllük gülistanlık olarak mı gösteriyorlar merak ediyorum. Siyasetçilerimiz üzerine düşeni yapmıyorlar”Dedi

Kutlu Haber

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi