enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3669
EURO
34,9566
ALTIN
2.325,55
BIST
9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Kahta OSB Yatırımcıyı Bekliyor

Kahta OSB Yatırımcıyı Bekliyor
REKLAM ALANI
18.09.2014
0
A+
A-

kahta_osb_3

Yapımı ve fiziki alt yapısı tamamlanan Kahta Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yatırımcı bekliyor. Toplam 77 parselin bulunduğu bölgede 11 işletme faaliyet sürdürüyor. 

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, beraberinde AK Parti Grup Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Salih Fırat ile birlikte alt yapısı bitirilen ve yatırımcı bekleyen Kahta OSB’de incelemelerde bulundu. Vali Mahmut Demirtaş, Kahta OSB’nin son durumu ve ihtiyaçları hakkında Adıyaman Milletvekillerini bilgilendirdi.

Kahta OSB’nin alt yapı çalışmaları için bugüne kadar 10 Milyon liralık bir harcama yapıldığını vurgulayan Vali Mahmut Demirtaş, “Kahta OSB’miz tamamlanan alt yapısıyla yatırımcılarımızın mutlaka gelip görmeleri gereken örnek bir OSB’dir. OSB’miz günden güne gelişiyor. OSB içi yollar ile su deposu yapım çalışmaları bitirilmek üzeredir. 77 sanayi parseli oluşturulan Kahta OSB’de 25 parsel yatırımcılara tahsis edilmiş olup, şu anda gıda, tekstil ve mobilya sektöründe üretim yapan 11 tesisimiz faaliyete geçmiştir. 4 tesisin ise inşaatı devam etmektedir. 12 tesis ise proje aşamasındadır. OSB’mizde 450 kişi istihdam edilmektedir. Kahta OSB’nin havalimanına ve merkeze yakınlığı yatırımcılar için önemli bir avantaj sağlamaktadır. Kahta ilçemiz, huzuruyla, istikrar ve güveniyle yatırımcılarımızın istediği bir yerdir. Adıyaman ilimiz ülkemizdeki gelişmelere paralel olarak her geçen gün yaşam kalitesini artırarak, yeni büyük yatırımlar için umutların huzur ortamına bağlandığı bir ildir”dedi.

Yatırımcılara her türlü kolaylığın sağlanacağını belirten Vali Demirtaş, huzur ve güvenin önemli merkezlerinden olan ve birçok medeniyete ev sahipliği yapan Kahta ilçemiz, hem turizm hem de sanayi alanında yatırım yapmak isteyen tüm yatırımcılarımıza önemli fırsatlar sunmaktadır.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi