enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
31°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Çok Bulutlu
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Kahta Kaymakamı Korkutata, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensupları ile bir araya geldi.

10.01.2023
0
A+
A-

Kahta İlçe Kaymakamı Selami Korkutata, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

Kahta Kaymakamlığı tarafından düzenlenen program çerçevesinde Baraj Kenarındaki bir restoranda düzenlenen yemekte gazetecilerle bir araya gelen Kaymakam Selami Korkutata, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Gazeteciliğin, çok büyük fedakarlık ve zor şartlarda yerine getirilen önemli bir meslek olduğuna dikkat çeken Kaymakam Korkutata, insanlara doğru bilgi akışını sağlamak gibi çok önemli bir görevi üstendiğini belirti. Kaymakam Korkutata, “Yaşadığımız topluma yön vermek açısından olsun, yaşadığımız toplumun genel hayatı olsun, yaşadığımız yörenin refahı olsun bu konuda sizlerin ne kadar önemli bir görevi icra ettiğinizin farkındayız. Bu önemli mesleği hassasiyetle yürüttüğünüzü de görüyoruz. Mesleğini hakkıyla yerine getiren, bugün buradaki gazetecilerin gününü kutluyorum. Tabi gazetecilik mesleği sadece gazetecilerin sorumluluğu üzerinde olan bir meslek değil, toplumsal bir yönü var. Ve bu toplumsal yönü ile beraber ele alınacak olursa, burada devletin ve milletin de gazetecilik mesleğine en az onlar kadar bunlara yardımcı olması gerektiğini de biliyorum. Gazeteci arkadaşlarımıza ben her zaman önem veren bir insanım. Toplumun ve devletin negatif bir şekilde etkilenmediği tüm durumlarda ben her zaman yanınızdayım. Hem toplumumuzun faydasına hem de sizlerin mesleğinizi en kolay şekilde yapmanız adına sizlerle beraber olduğumuzu bir kez daha hatırlatmak isterim. Hepimiz aynı toplumda yaşıyoruz, aynı topluma hizmet ediyoruz. Dolayısıyla bu hizmeti yaparken birbirimize en güzel nasıl yardımcı olabiliriz düşüncesiyle iyi bir iletişim halinde olmaya gayret etmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Düzenlenen etkinliğe, Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, Kahtalı Mıçe, Kahta Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Sırrı İnan, Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kutlu, Kahta Gazeteciler  ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Mustafa İşeri ile  ilçede görev yapan gazeteciler katıldı.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi