enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Kahta Kaymakamı Görevine Başladı.

Kahta Kaymakamı Görevine Başladı.
REKLAM ALANI
08.09.2021
0
A+
A-

19/08/2021 tarih ve 2021/412 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Kahta Kaymakamı olarak atanan Selami KORKUTATA 06/09/2021 tarihi itibariyle ilçemizdeki görevine başlamıştır.

 

Kaymakam Selami KORKUTATA, 1986 yılında Bingöl’de doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Bingöl ve Ankara’da tamamladı.2007 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Lisans programından mezun oldu. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve Maliye Bakanlığı’nda bir süre çalıştı. 2010 yılında İçişleri Bakanlığı’nın açtığı kaymakamlık sınavını kazanarak Kaymakam Adayı olarak göreve başladı.

Bakanlık yurtdışı stajı çerçevesinde İngiltere’de bir yıl süreyle University of Sussex’de dil eğitimi aldı ve İngiliz yönetim sistemi hakkında çeşitli incelemelerde bulundu. Dışişleri Bakanlığı stajını Londra Başkonsolosluğu’nda tamamlayan Kaymakam KORKUTATA, İngilizce bilmektedir.
2010 yılından itibaren, İl Merkez Stajını Tokat’ta, Mülkiye Müfettişi refakatini Afyon’da, Kaymakam refikliği stajını İzmir Seferihisar’da yaptıktan sonra, Ordu-Akkuş, Tokat-Sulusaray, Aydın-Karacasu, Denizli-Güney, Antalya-Gündoğmuş ilçelerinde Kaymakam Vekili, ayrıca Denizli-Çal, Çankırı-Atkaracalar, Adana-Karaisalı ve Şanlıurfa-Halfeti ilçesinde Kaymakam olarak görev yaptı.
REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi