enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5529
EURO
34,6877
ALTIN
2.416,97
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
29°C
Adıyaman
29°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
31°C
Çarşamba Az Bulutlu
31°C
Perşembe Çok Bulutlu
30°C
Cuma Az Bulutlu
30°C

Kahta Kapalı Hayvan Pazarı hizmete girdi.

Kahta Kapalı Hayvan Pazarı hizmete girdi.
REKLAM ALANI
14.07.2021
0
A+
A-

Adıyaman’ın Kahta ilçe Belediyesi tarafından Cami Mahallesinde inşa edilen Kapalı Hayvan Pazarı Kurban Bayramı öncesi hizmete girdi.

Adıyaman’ın Kahta ilçe Belediyesi,  5 bin metre kare kapalı alan 3 bin metre kare açık otopark toplam 8 bin metre kare alan üzerinde Kapalı Hayvan Pazarı Projesini tamamlayarak halkın hizmetine sundu. Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı konuyla ilgili şunları söyledi, “Söz verdiğimiz projelerimiz arasında yer alan Kapalı Hayvan Pazarı projesini tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Projemize başlarken Hayvan ticaretiyle uğraşan vatandaşlarımızın öneri ve taleplerini alarak ve bu talepler doğrultusunda projemizi tamamladık. Kapalı Hayvan Pazarı (mezat) projemiz için göreve geldiğimiz gün itibari ile gerekli kurumlara projemizi sunarak Diyarbakır Yolu üzerinde bulunan hazineye ait arazi tahsisi talebinde bulunduk. İlgili kurumlar tarafından talebimize olumsuz cevap verdiler. Belediye olarak kendi imkanlarımız dahilinde mülkiyeti belediyemize ait olan Cami Mahallesi, mezbahane yanı, Karşıyaka Mezarlığı yolu üzerinde Kapalı Hayvan Pazarı projemize başlayarak yoğun bir çalışma temposunun ardından projemizi tamamladık. Yapımını tamamladığımız Kapalı Hayvan pazarında otopark, hayvan indirme ve bindirme rampaları, zabıta noktası, çay ocağı, tuvaletler, mescit, abdesthane ve doğal su ile yapılan hayvan suluklarının olduğu çeşme yer almaktadır. Allah’ın izniyle Kahta’mıza yakışır, modern bir Kapalı Hayvan Pazarı, bölgemize uzun yıllar hizmet verecektir. Rabbim hizmet için çıktığımız bu yolda, bizleri halkımıza karşı mahcup bırakmasın. Halkımıza, ilçemize ve bölgemize hayırlı olsun” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi