enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4635
EURO
34,7814
ALTIN
2.440,49
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
29°C
Pazartesi Çok Bulutlu
23°C
Salı Çok Bulutlu
20°C

Kahta ilçesinde öğretmenler arası futbol turnuvası düzenlendi.

Öğretmenler arası futbol turnuvası sona erdi

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde öğretmenler arası futbol turnuvası düzenlendi.

Kahta Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvada 28 takım birincilik için mücadele etti.
336 öğretmenin katıldığı futbol turnuvasının final müsabakası Şehit Musa Özalkan Ortaokulu ile Şehit Osman Köse Ortaokulu arasında yapıldı.
Turnuvada Şehit Musa Özalkan Ortaokulu birinci, Şehit Osman Köse Ortaokulu ikinci olurken Şehit Murat Toprak Ortaokulu ve Borsa İstanbul Anadolu Lisesi üçüncü oldu.
Öğretmenler arasında birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla turnuvanın düzenlendiğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli,”öğretmen arkadaşlarımız ile birlikte güzel bir turnuva düzenledik. Öğretmenlerimiz etkin bir şekilde müsabakalarda mücadele ettiler. Öğrencilerimiz de turnuvalara gelerek okullarını desteklediler. Önümüzde yıllarda da daha geniş katılım ve farklı branşlarda turnuvalar yapmayı düşünüyoruz. Programının hazırlanmasında emeği geçen bütün meslektaşlarıma teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.” şeklinde konuştu.
Program, dereceye giren okul takımlarına Kahta Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Sırrı İnan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Çiçek tarafından ödüllerinin takdim edilmesiyle sona erdi.
REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi