enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3372
EURO
35,1022
ALTIN
2.240,51
BIST
8.726,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
15°C
Adıyaman
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Yağmurlu
10°C
Perşembe Az Bulutlu
13°C
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Çok Bulutlu
12°C

Kahta HDP Teşkilatı Roboski’yi Unutmadı

29.12.2014
0
A+
A-

Roboski Unutulmadı. Kahta HDP Kahta İlçe Teşkilatı Roboskide yaşananları hatırlattı, unutmadı.

TSK savaş uçakları tarafından üç yıl önce vurulan Roboski’li 34 vatandaşın üçüncü yıl dönümü nedeniyle birçok kent gibi Kahta’da da anma töreni düzenlendi. HDP  Kahta  ilçe teşkilatı tarafından organize edilen basın açıklaması ve gece de meş’aleli halk yürüyüşüne binlerce insan katıldı.

Kahta HDP ilçe binasından sloganlar eşliğinde yürüyüşe geçen halk, basın açıklamasının ardından sessizce dağıldı. Basın açıklamasında geçen üç yılla rağmen halen Roboski’de adaletin sağlanamadığı, mağduriyetlerin giderilemediği vurgulanırken, Roboski olayının halkın geniş bir yelpazesinde derin izler bıraktığı ve halk ile devlet nezdinde ayrışmalara sebebiyet teşkil ettiği vurgulandı.

Gece saatlerinde de İsmet Paşa  Caddesi üzerinde bulunan Kahta HDP  parti binası önünde bir araya gelen parti üyeleri yaktıkları meş’aleler ve ellerindeki pankartlarla sloganlar ve marşlar eşliğinde Mustafa Kemal  Caddesi üzerinde yürüyüş yaptılar.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi