enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5244
EURO
34,7436
ALTIN
2.492,99
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Açık
23°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

Kahta güvenlik hizmetlerini destekleme derneğinden Musa Yıldırım’a Plaket

Kahta güvenlik hizmetlerini destekleme derneğinden Musa Yıldırım’a Plaket
REKLAM ALANI
01.07.2022
0
A+
A-

Musa Yıldırım ‘Güvenlik Sağlık ve Eğitim Vazgeçilmezimizdir’

Kahta güvenlik hizmetlerini destekleme derneği başkanı Salih Beyazyıldız, Emniyet teşkilatına bağış ve destekte bulunan iş adamı Musa Yıldırım’a teşekkür ederek, katkı ve desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

Salih Beyazyıldız dernek olarak bağışçılara plaket takdim etmek ve teşekkür ziyareti yapmak bizim dernek olarak geleneğimizdi diyerek şunları söyledi :

‘Kâhta’mızın işadamlarından sosyal sorumluluk ve duyarlılığı ile her zaman Kâhtalılar için önemli bir isim olan Serbend şirketler gurubu yönetim kurulu başkanı İşadamı Musa Yıldırım kardeşimiz her zaman taleplerimizi geri çevirmemiştir. Kendilerine bu plaketi derneğimiz adına gururla takdim ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum’ dedi.

Ziyaret ve teşekkür plaketinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Serbend şirketler gurubu yönetim kurulu başkanı İşadamı Musa Yıldırım ‘Memleketimize güvenlik alanında hizmet eden Emniyet teşkilatımız jandarma teşkilatımızı, sağlık ve eğitim hizmetlerini imkânlarımız ölçüsünde destekliyoruz. Güvenlik, sağlık ve eğitim vazgeçilmezimizdir. Bu alanlarda zaaf kabul edilemez, ülke olarak memleket olarak bu alanlarda başarıyı yükseltmek için bizlerde STK’larda duyarlı davranmak zorundayız’ dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi