enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3724
EURO
34,9981
ALTIN
2.325,89
BIST
9.095,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

KAHTA GAZETECİLER CEMİYETİ’NDEN KAYMAKAM BAŞTÜRK’E VEDA İFTARI

06.07.2015
0
A+
A-

Kahta Kaymakamı Dede Musa Baştürk ve Narince Karakol Komutanı Mehmet Naimioğlu’nun Tayinlerinin çıkması vesile ile Kahta Gazeteciler Cemiyeti bir veda İftarı Düzenledi.

Veda Yemeğine Kahta Kaymakamı Dede Musa Baştürk, Narince Karakol Komutanı Mehmet Naimioğlu, Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kamel Kutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçemizin Değerli İşadamlarından Altın Emlak Adıyaman Bölge Bayii Abdullah Bektaş, Park Hospital Hastenesi Sahibi Yusuf Bayuk, İstanbul’dan işadamları, gazeteciler ve çok sayıda Halk katıldı.

Veda Yemeğinde Konuşan Kahta Gazeteciler Cemeiyeti Başkanı Kemal Kutlu, Bizi, bizim vefatımızdan sonra anlarsınız. Kılıç kınında iken kesmez ama, o kınından sıyrılınca turnalar hangi göle konar görürsünüz.” DEDE PAŞA BAYBURD-Î NİN TORUNU’NU KAHTA’DA AĞIRLAMAKTAN MEMNUNLUK DUYDUK…Kahta Kaymakamı Dede Musa Baştürk gibi değerli bir şahsiyeti tanımak bizim için bir şerefti. Kendisini tanıyıp bugün burada biraraya geldiğimiz için için kendimi çok şanslı hissediyorum. Gerek Kahtamızın sorunları, gerekse bölgemizin sorunları ile ilgili kendisine ne zaman gittiysek,sağolsun bizleri dinlediler, dikkate aldılar, bu vesile ile kendilerine gerçekten çok teşekkür ediyoruz. tabi kendisini çok uzun yıllar burada görmek isterdik fakat bu bir nasip meselesi, Kaymakam beyin bir lafı vardı; Kim ne söylerse söylesin yukardakinin bir kararı vardır, benim içinde tek asıl olan karar odur, gerisi çokta önemli değildir, ben bu kararı değiştirmek için kesinlikle kılımı bile kıpırdatmam hiçbir şeyde yapmam, banada yakışmaz kendi şahsının ve ailesinin asil duruşundan kaynaklanan güzel sözlerdi, herşeyden ziyade ben bir kaymakam olarak değil bir dost bir arkadaş olarak bir çok zaman biraraya geldik bir çok şey öğrendik kendisinden hakikaten bir rehber ve bir yoldaş olarak gelecekteki hayatımızı şekillendirecek belkide ipuçlarını kendileri bize verdiler bu vesileyle ben Kahta Gazeteciler cemiyeti Adına ve Kahta  adına çok teşekkür ediyor ve şükranlarımı sunuyorum iyiki sizi tanıdık.Umuyorum inşaallah sizi çok çok daha iyi yerlerde göreceğiz, bundan hiçbir şüphemiz yok ve buna biz eminiz.

Tabii değerli kardeşimiz Mehmet beyde sağolsun kendisi yaklaşık iki yıldır Kahta ilçemizin Narince Beldesinde görev yapmakta. Bölgemizde görev yaptığı süre içerisinde halk ile içiçe olması ve yöre halkına bir çok kazınımlar sağladığından ötürü şahsına burada kendim ve yönetim kurulum adına teşekkür eder şükranlarımı sunarım.

Veda Yemeğinde Konuşan Kahta Kaymakamı Dede Musa Baştürk; Arkadaşlar hiç kimse doğarken makam sahibi olarak doğmamıştır. Biz insanların gönlüne talibiz, eğer insanların gönlünde bir yerimiz varsa bu makam dünyada bizim için en şerefli makamdır. Kahtadaki vatandaşlarımız gönlünde bir yerimiz olduysa bundan daha güzel bir yer olamaz. Biz halktan biriyiz ve halktan çok şey öğrendik. Halktan kendini soyutlayan hakkı hakikatide bulamaz. Her insan bir alemdir, ne iş yaparsa yapsın hangi yaşta olursa olsun bu insanlara dokunmadan yeni bir alem keşfetmek mümkün değildir. Dünyadaki büyük insanların en büyük keşfi insanların kendisidir, yani dikkat edin en büyük filozoflar insanı anlayan filozoflar, en büyük dinler insanı merkeze koyan dinler, en büyük buluşlar insana en faydalı olan buluşlardır. Demekki en değerli şey anlaşılmaya çok layik olan şey insanın bizatihi kendisidir. Bizim inşallah bütün hayatımız böyledir böylede olacaktır. İnsanların içine girip, insanlara hizmet eden, insanlar için mücadele eden ve insanları seven kişiler gerçekten hakkı bulmuş olurlar. Hayatın, hikmetin anlamıda budur. Öyle kendilerini toplumdan soyutlayıp hak hakikat arayanların bulacağı şey hiçliktir başka hiçbirşey değildir. İnsan hikmet için doğmuştur, hikmet ise ancak insanlara hizmet ile elde edilir ben böyle düşünüyorum ve benim hayat felsefemde budur. Bir konuya da açıklık getirmek istiyorum, Ben hiç bir zaman ırk a göre hareket etmedim Kürt Türk Farketmez , bir Türk olarakta Kürt kardeşlerimize hizmet etmekten şeref duydum bunuda burada söylemek istiyorum. Bizim gönlümüzde insanlıktan başka hiçbir şeyinde kıymeti yoktur.

Hepinize de bizi hiçbir zaman yanlız bırakmadığınız için, manen hep yanımızda olduğunuz için hem kurumsal olarak Kahta Gazeteciler Cemiyetine hemde masada bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Hepiniz hakkınızı helal edin, Allah Hepinizden razı olsun.

Veda yemeğinde konuşan Narince Karakol Komutanı Mehmet Naimioğlu; Bura

da olmaktan son derece mutlu oldum, 13 yıllık meslek hayatım boyunca en mutlu olduğum ve en keyif aldığım yer gerçekten Kahta idi. Hayatımda sizin gibi değerli dostların olması ayrıca benim için mutluluk kaynağı oldu. Bende bana desteklerini esirgemeyen herkese buradan teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. Umarım bu birliktelik hiç bozulmaz sürekli devam eder.

Veda Yemeği Kahta Gazeteciler Cemiyetinin Kahta Kaymakamı Dede Musa Baştürk ve Narince Karakol Komutanı Mehmet Naimi oğlu adına düzenlediği Plaketlerin vermesi ile son buldu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi