enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5183
EURO
34,7309
ALTIN
2.485,00
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
27°C
Adıyaman
27°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Açık
26°C
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C

KAHTA GAZETECİLER CEMİYETİ’NDEN ANLAMLI 23 NİSAN ETKİNLİĞİ

24.04.2015
0
A+
A-

Kahta Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma Vakfı, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kahta Gazeteciler Cemiyeti işbirliğiyle ” 23 Nisan Bayramı ” kapsamında Kahta’nın Güdülge ilköğretim okulunda eğitim gören  öğrencilere yılda bir defa kutlanan bu mutlu günde ” Giyim ve Ayakkabı ”  hediye ederek minik yürekleri sevindirdi..

Kahta Kaymakamı Sayın Dede Musa Baştürk; öğretmenlere ve köylülere hitaben yaptığı konuşmasında ”Gazi Mustafa Kemal Atatürk dünyada başka örneği olmayan bu bayramı  geleceğimizin teminatı ve yarının büyükleri olan çocuklara hediye ederek büyük önem vermiştir. Türkiye Büyük Millet Meclisinde anlamlı bu günü, Ulusal Egemenlik Bayramı ilan ederken çocukları ne kadar büyük önem verdiğini gösteriyordu. Mustafa Kemal Atatürk, ulusal egemenlik bayramı olan 23 Nisan gününü çocuklara bayram olarak armağan etti. Bizlerde yarının büyükleri çocuklarımız için  elimizden geldiğince bu mutlu ve anlamlı günde yanlarında olmaya gayret ediyoruz. Çocuklarımızın günümüz şartlarına uygun daha iyi bir eğitim almalarına katkı sunuyoruz. Kahta Gazeteciler Cemiyetinin bu takdire şayan gayreti çocuklarımızı sevindirdiği gibi biz yönetici ve büyüklere de örnek teşkil etmelidir. Sivil Toplum Örgütleri bu tür etkinlikleri yaparak, çocuklarımıza yardımlaşma ve hediyeleşmenin ne kadar önemli olduğunu da böylece aşılamış oluyorlar. Kahta kaymakamlığı olarak Milli Eğitim Müdürü İ.Halil Tunçmen’e, Sosyal Yardımlaşma Vakfı çalışanlarına, Kahta Gazeteciler Cemiyeti başkanı Kemal Kutlu ve yönetim kuruluna şükranlarımı sunuyorum” Dedi.

Kahta Milli Eğitim Müdürü İ.Halil Tunçmen ; yaptığı konuşmada ” Sayın Kaymakamım, basınımızın güzide temsilcileri, mesai arkadaşlarım, geleceğimizin teminatı sevgili çocuklar, bu güzel güzel  anlamlı günde,okulumuza  gelerek bizleri ve öğrencilerimizi sevindiren başta Kaymakamımız Dede Musa Baştürk olmak üzere Kahta Gazeteciler Cemiyeti başkanı Kemal Kutlu ve yönetimine, bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum. Güdülge okulumuzun bazı eksikleri var, iş adamlarımızında böylesi katkılarıyla elimizden geldiğince gidermeye çalışacağız. İnşallah  bu etkinlik örnek teşkil eder tekrar herkese teşekkür ediyorum”Dedi.

Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kutlu ”Sn.

Kaymakamım, müdürlerim, muhtarım, hepimizin hayata tutunmada ve geleceğimizin şekillenmesinin mimarları öğretmenlerimiz, bu güzel etkinliğe iştirak eden basın mensubu arkadaşlarım ve yüreği güzel öğrencilerimiz, bu gün burada olmamızın yegane amacı aslında birlikte hareket etme kültürünü geliştirmek adınadır. Arkadaşlarımla bu projeyi kaymakamımıza götürdüğümüzde Sn. Baştürk; o kadar sıcak bir alaka gösterdi ki heyecanımız bir kat daha arttı. Kahta kaymakamı olarak gerek eğitimde gerekse yardım konularındaki hassasiyetleri belirterek, bu etkinliği bir köyümüzde gerçekleştirme arzularını beyan ettiler. Yöremizin en büyük sorunu eğitimdir,çocuklarımızda bu yolda birer hizmet elçileridir.  Bizler ufacık da olsa katkı sunabilirsek, bir kardeşimizin gözlerinde sevinç kıvılcımını görmek ve heyecanını artırmak  adına yanınızdayız. Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görmesini ve ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında, bu tür yardımların daha sık gündeme gelmesi ve farkındalık yaratma adına buradayız.  Kahta Gazeteciler Cemiyeti olarak; İstanbul’da değişik iş alanlarında hizmet veren çok kıymetli iş adamlarımız Sabri Karagöz, Mehmet Alagöz ve Hüseyin Alagöz arkadaşlarımızın katkılarıyla bir etkinlik düzenledik. Kahta merkezde yardıma muhtaç bazı ailelere ve Suriye’den gelen mültecilere yardımla başlayan hediyeleşme etkinliğimiz Kahta’nın Güdülge Köy İlköğretim Okulunda devam etti.  Kaymakamımız Sn. Dede Musa Baştürk, Milli Eğitim Müdürümüz Sn. İ.Halil Tuncmen, okul müdürümüz Bilal Tanağardı’ya ve kampanyamıza destek vererek 130 öğrenciye ayakkabı, forma, mont olmak üzere öğrencilerimize değişik hediyeler sunduk.Yüreği berrak çocuklarımızın gözlerindeki o heyecanı ve sevinci görmek adına, böylesi anlam yüklü etkinlikler inşallah devam edecek, iş adamlarımız ve sağ duyulu vatandaşlar  bu tür kampanyalara destek vermelidir.   Başta başarılı iş adamlarımız olmak üzere emeği geçenlere teşekkürler eder saygı ve hürmetlerimi sunarım” Dedi.

KUTLU HABER

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi