enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5700
EURO
34,7581
ALTIN
2.495,33
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Açık
23°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

KAHTA GAZETECİLER CEMİYETİ VALİ KALKANCI’YI ZİYARET ETTİ.

KAHTA GAZETECİLER CEMİYETİ VALİ KALKANCI’YI ZİYARET ETTİ.
REKLAM ALANI
26.08.2017
0
A+
A-

Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kutlu ve yönetim kurulu üyeleri Adıyaman Valisi Sn. Nurullah Naci Kalkancı’yı  makamında ziyaret etti.

Kahta  Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ezher Zengin, Bülent Buğday, Ahmet Erkut, İ. Halil Armağan, Ömer Bilen katıldı.

Kısa bir süre önce İstanbul Vali Yardımcısı iken Adıyaman Valisi olarak atanan Sn. Nurullah Naci Kalkancı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kutlu ve yönetim kurulu üyeleri,  Kahta, Sincik ve Gerger  Sorunlarının ve projelerinin konuşulduğu ziyarette Kahta  Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kutlu ve yönetim kurulu üyeleri Vali Kalkancı’ya  ilimizde yapacağı çalışmalarda başarı dilediler….

KAHTA ve SİNCİK SORUNLARI VALİ KALKANCI’YA İLETİLDİ…

Cemiyetimize bağlı  4 adet gazete ve 7 adet aktif olarak hizmet veren internet siteleri ile bölgede  saygın, güvenilir, sosyal sorumluluğunun farkında  haber sorumluluğunu taşımaya çalıştıklarını belirten Kutlu, “ Kahta Dünya’nın gözbebeği açıkhava müzesi konumunda bulunan, eşi benzeri bulunmayan dini , tarihi ve doğal güzelliklere sahip olan huzurlu bir ilçe konumundadır. İnsanımız en iyi hizmeti hakediyor.  Basın mensupları olarak kamu ve Sivil Toplum Kuruluşları ile iyi bir diyalog içerisinde ilimizin ve bölgemizin gelişmesi için üzerimize düşen sosyal görevi yerine getirmek üzere çalışmaktayız.  Konu ilçemiz, ilimiz olunca yaptığımız haberlerde her zaman pozitif olanı aramak hedefimizdir. Sayın Valimiz ile iyi bir diyolog içerisinde olmamız gerekiyor. Böylelikle çözüm aramak kolaylaşacaktır. Bugün ilçemizde tespit ettiğimiz sorunları karşılıklı konuştuk.  ”dedi.

Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette, Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek , kamu hizmeti yapan basın mensupları ile ilin ve ilçelerinin  gelişmesi için birlikte çalışmayı arzu ettiğini ifade etti.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi