enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4950
EURO
34,5933
ALTIN
2.480,51
BIST
9.567,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
26°C
Adıyaman
26°C
Parçalı Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
26°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
24°C

KAHTA GAZETECİLER CEMİYETİ, KHB GENEL SEKRETERİ ÖZ’Ü ZİYARET ETTİ.

KAHTA GAZETECİLER CEMİYETİ, KHB GENEL SEKRETERİ ÖZ’Ü ZİYARET ETTİ.
REKLAM ALANI
16.02.2016
0
A+
A-

  
Kahta Gazeteciler Cemiyeti, Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği (KHB) Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz’ü  makamında ziyaret etti. 

Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal KUTLU, Başkan yardımcısı H. Yusuf ÇOBAN, Genel Sekreter İbrahim Halil ARMAĞAN ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan yardımcısı Bülent BUĞDAY Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan ÖZ’le biraraya gelerek; Kahta Devlet Hastanesinde özellikle  Beyin Cerrahisi ve Kadın Doğum Hastalıkları branşlarındaki Doktor eksikliğini ve hastaneyle ilgili konuları görüştü

Gazeteciliğin fedakarlık isteyen bir meslek olduğunu söyleyen KHB Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kurumlar arası iletişimin sağlıklı bir şekilde yürütülmesinde basının önemli bir yeri olduğunu vurgulayan Sn. Öz, KHB’nin tüm faaliyetlerinin sağlıklı, etkin ve diğer kurumları motive edecek şekilde  projelendirilip halka sunulması ve Adıyaman’a sağlıklı yansıtılması gerekiyor. Adıyaman’ın problemlerinin de bizlere ulaştırılmasına sağladıkları katkıdan dolayı Kahta Gazeteciler Cemiyeti şahsında tüm basın mnsuplarına  teşekkür etti. Genel Sekreter Öz,  Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin yeni binasına taşınması sürecinin başladığını belirtti. 
Kahta Devlet Hastanesine yapılan yeniliklerle Kahta’ya daha iyi hizmet vereceğini belirten Genel Sekreter Öz, “hastanelerimizde bazı branşlardaki eksiklerle ilgili sağlık bakanlığımıza gerekli müracatımızı yaptık buna Kahta’daki beyin cerrahisi ve kadın doğum hastalıkları branşları dahil.   Bu ve benzer konularla ilgili yarın Ankara’da olacağız. Tıp Fakültesi Hastanesi olarak bilinen hizmet binasında yapılan düzenlemelerin ardından cihazların taşınmasına ve tefrişat yapılmaya başlandı, hastalarımızın mağduriyet yaşamaması için gerekli tüm tedbirler alındı, yaklaşık iki hafta içerisinde taşınma işleminin tamamlanacağını öngörüyoruz. Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanemizin mevcut binası 160 yatak kapasiteli idi, yeni binamız 200 yatak kapasiteli ve modern hastane koşullarına sahiptir. Adıyamanımıza  hayırlı olsun.” Diyerek sözlerini tamamladı. 

Kutlu Haber

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi