enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5629
EURO
34,8962
ALTIN
2.428,69
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
31°C
Perşembe Çok Bulutlu
30°C
Cuma Çok Bulutlu
30°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
31°C

Kahta Gazeteciler Cemiyeti ile Adıyaman İnternet Gazeteciler Cemiyeti Kardeş Oldu.

Kahta Gazeteciler Cemiyeti (KGC)ile Adıyaman İnternet Gazeteciler Cemiyeti (İGC) gelecekte ortak projeler üreterek hem habercilik adına hem de STK olarak toplum yararına olacak çalışmalar yaparak mesleki ilişkilerin geliştirilmesi adına prensipte anlaşarak kardeş cemiyet olarak güç birliği yapma kararı aldı.

Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti ile Kahta Gazetecileri Cemiyeti’nin kardeş cemiyet olarak güçlerinin birleştirdiğini belirten İGC Başkanı Mehmet Cihan Akbilek, Adıyaman’da ve ilçelerinde mesleki birlikteliğin en üst düzeyde kentin sorunlarını çözmek adına bu güç birliğinin büyük faydalar sağlayacağını söyledi.

Türkiye’de özellikle yeni çıkan sansür yasası ve sektörel anlamda yapılan düzenlemelerin mesleki birliktelikleri artıracağına dikkat çeken Başkan Akbilek; “Bizler her şeyden önce yaşadığımız kente hizmet etmek ve halkın doğru bilgiye en kısa zamanda ulaşabilmesi ve sorunların çözümü noktasında önemli bir görevi üstleniyoruz. Her zaman medyanın halkın sesi, kentin sesi olması adına Kahta Gazetecileri Cemiyeti Başkanımız Kemal Kutlu nezdinde mesleki bir güç birliği yaparak sahada toplumun ve ilimizin yararına daha faydalı işler yapabilmek için projeler üreteceğiz. Ben bu birlikteliğin ilimiz ve basın camiasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kahta ilçesinin sesini tüm dünyaya duyurmak için çalıştıklarını belirten Kahta Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Kemal Kutlu, “Bizler sadece gazeteci olarak değil aynı zamanda ilçemizin en önemli sivil toplum örgütü olarak cemiyetimizin çatısı altında işinde ve mesleğinde çok başarılı isimleri de bir araya getirerek ilçemizin gözü, kulağı ve sesi olmaya çalışıyoruz.

Türkiye’nin ve dünyanın dört bir tarafındaki Kahtalı ve Adıyamanlı hemşerilerimize, yaşadığımız yerellere, bu topraklara ve halkımıza faydalı projeler üreterek destek olmaya çalışıyoruz.

Tabiki ilk işimiz doğru, tarafsız ve objektif habercilik ilkeleriyle kamunun, bürokrasinin ve halkımızın sesi olmak. Ancak bütün bunları yaşadığımız kente ve ilçemize katma değer sağlayacak projelerle taçlandırmak istiyoruz. İşte bu anlamda Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti ile kardeş cemiyet oluyoruz. Amacımız Adıyaman’ı ve Kahta’yı ve diğer ilçelerimizin dış dünya ile bağlarını güçlendirip topyekûn kalkınmaya destek olmak. İnşallah yakında harika projelerle bu kardeşliği pekiştireceğiz.”dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi