enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4208
EURO
34,6292
ALTIN
2.494,86
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C

Kahta gazeteciler Cemiyeti İlçe Emniyet Müdürü Emin Kafalı’yı Ziyaret Etti

Kahta gazeteciler Cemiyeti İlçe Emniyet Müdürü Emin Kafalı’yı Ziyaret Etti
REKLAM ALANI
09.10.2014
0
A+
A-

Kahta Gazeteciler Cemiyeti Kemal Kutlu ve beraberindeki Kahta Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri Adıyaman Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Emin Kafalı’yı makamında ziyaret etti.

Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kutlu ve yönetim kurulu üyeleri ;
H. Yusuf Çoban, İ. Halil Armağan, Baki Kamış ve Ali Akel ziyarete katıldılar.

Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kutlu; cemiyetin kuruluş amacı, bölgesel projeler, ilçenin güvenlik sorunları ve özellikle son zamanlarda çağımızın hastalığı haline gelen uyuşturucunun çocuklarımıza verdiği zarar ve Kahta Gençliğinin bu illetten uzak tutmanın gerekli zaruriyetine değindi.

Kahta Medya Haber Sitesi sahibi Ziraat Mühendisi H. Yusuf Çoban; ilçemizin tarfik sorunları ve son zamanlarda okullardaki kavgaların önemine değindi. Gazetekahta Haber Sitesi sahibi Baki Kamış; Kahta ilçe Emniyet Müdürlüğünün başarılarına değinerek, emniyet ile basın kuruluşlarının birlikte hareket etmesi gerektiğine dikkat çekti.

Bir dönem Amerika’da uluslararası bir gazetenin temsilciğini yapan şimdiler İstanbulda çalışmalarına devam eden gazeteci Ali Akel; uzun süre Kahta’dan uzakta yaşadığını fakat nerede olursa olsun herzaman Kahta’nın haberlerini takip ettiğini tarihi önemi yüksek Kahta’nın sorunlarını çözme ve tanıtım noktasında elinden geldiğini yapacağını belirtti.

Kahta Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi ve Adıyaman kamu hastaneleri genel sekreterliğinde uzman İ. Halil Armağan; Kahta’mız birçok ilimizden büyük bir ilçemiz. Kahta’nın sorunlarını gözümüzde büyütmememiz gerektiğini özellikle tarihi turizm ve inanç turizmi bakımından önemli olan Kahta’nın Nissibi Köprüsününde bitmesiyle çıkmaz sokak olmaktan çıkacağını ve önünün açık olduğunu belirtti.

Kahta İlçe Emniyet Müdürü Sayın Emin Kafalı ‘’ Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve yönetim kuruluna sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen bu ziyaretinize çok memnun oldum. Kahta’ya kısa bir süredir gelmeme rağmen çabuk alıştım. Zaten bölgeye yabancı biri değilim. Elimden geldiğince ilçenin sorunlarına eğileceğim. Özellikle ilçenin sorunlarını hep birlikte çözeceğiz. medyanın gücü ve emniyetin çalışmalarını kolaylaştırmak için Kahta basınıyla koordineli çalışma ortamı olacak. Geldiğiniz için hepinize teker teker teşekkür ediyorum’’ Dedi

Kutlu Haber

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi