enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5996
EURO
34,7963
ALTIN
2.506,02
BIST
9.479,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
24°C
Adıyaman
24°C
Açık
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

KAHTA GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI KUTLU’NUN BERAT KANDİLİ MESAJI

KAHTA GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI KUTLU’NUN BERAT KANDİLİ MESAJI
REKLAM ALANI
21.05.2016
0
A+
A-

Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kutlu, 11 Ayın Sultanı, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif’in müjdeleyicisi olan Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

KGC Başkan Kutlu mesajında şunları söyledi ; tüm İslam âleminin, rahmet, mağfiret, bereket ve bağışlama ayı olan Ramazan’ın müjdeleyicisi Berat Kandilini kutlayarak şunları kaydetti: “ Şaban ayının 14. gününü 15. gününe bağlayan gecesi idrak ettiğimiz Berat Kandili, günahlardan arınma, temize çıkma, rahmete ve ilahi affa ulaşma günüdür. Bu mübarek günde Rabbimiz bizleri her türlü kötülükten, şerden, zulümden, adaletsizlikten uzak durma ve iyilikle bezenmemizi öğrettiği gecedir. Berat Kandili; dargınlık duvarlarını yıkmayı, intikam, kin ve nefret duygularını aşma gecesidir. Milletçe ihtiyacımız olan birlik , beraberlik, kardeşlik, bir ve birlikte yaşama kültürünü aşılayan affa ulaşma dileğidir. Tüm insanlık ve İslam Aleminin Berat Kandilini kutlar, dualarımızın kabulüne mazhar olduğumuz, huzur ve kardeşliğin daim affımıza vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.” Dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi