enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3363
EURO
35,1567
ALTIN
2.244,16
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
14°C
Adıyaman
14°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
15°C
Çarşamba Yağmurlu
11°C
Perşembe Az Bulutlu
13°C
Cuma Az Bulutlu
11°C

Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı KUTLU, Yeni Eğitim Yılı İçin Mesaj Yayınladı.

Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı KUTLU, Yeni Eğitim Yılı İçin Mesaj Yayınladı.
REKLAM ALANI
28.09.2015
0
A+
A-

Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal KUTLU , Yeni Eğitim Yılı İçin Mesaj Yayınladı…

Değerli Öğretmenler, Sevgili Öğrenciler ve Eğitim Camiasına yeni atanan Kıymetli Öğretmenleri ;
Uzun süren bir tatilin arkasından 28.09.2015 Pazartesi yani bugün bir eğitim-öğretim yılına daha huzur ve güven içerisinde girmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.
İnsan hayatının gelişim evresinde aileden sonra en önemli basamak olan okul eğitim-öğretimi; bireyi modern hayata daha iyi hazırlayan, gelişmesine ve çağdaşlaşma yolunda çabasını başarıya ulaştıran, eğitim-öğretim olanaklarını sistemli bir şekilde sunan ve geleceğe ilişkin hedeflerimize vardıracak olan bir eğitim ailesidir.
Çocuklarımızı ve genç kardeşlerimizi ne kadar iyi yetiştirebilirsek, onlara daha gelişmiş imkanlar sağlayabilirsek, ülkemizin geleceği ve yarınları da o kadar ileriye taşınacaktır.
Eğitimimizin temel hedefi; dinç, çalışkan, başarılı, araştırmacı, soran, sorgulayan bireyler yetiştirmektir. Çocuklarımızı bu müsbet özelliklere sahip, ülkesine , milletine bağlı faydalı bireyler olarak geleceklerine hazırlanmalarıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle; değerli öğretmelerimizin, öğrencilerimizin ve tüm eğitim çalışanlarının bugün başlayan 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının verimli, sağlıklı geçmesini temenni eder, sevgi, saygı ve başarı dileklerimi sunarım.

Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı

Kemal KUTLU

KK

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi