enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
28°C

KAHTA FED “KAHTA BELDİYESİNİ UYARMA ” KARARIMIZIN ARKASINDAYIZ

KAHTA FED “KAHTA BELDİYESİNİ UYARMA ” KARARIMIZIN ARKASINDAYIZ
REKLAM ALANI

KAHTA-FED Açıklamalarımız Kahta İçin, kararımızın arkasındayız. 
Kahta Dernekler Federasyonu, ( FED) Federasyon olarak aldıkları Kahta Belediyesi’ni uyarma kararının dün akşam düzenlediği haftalık olağan toplantısında gerekçelerini açıkladı. Federasyon üyeleri kararın arkasında olduklarını belirttiler. 

 Geçtiğimiz haftalarda bir basın açıklaması yapan Kahta Dernekler Federasyonu (KAHTA-FED), Kötü Yönetimler “Kahta’nın Kaderi Olmamalı ” diyerek Kahta Belediyesi’ni eleştirerek hizmet konusunda yetersiz kaldığını belirtmişti.

 Bu açıklamanın ardından Kahta Belediye’si tarafından yapılan açıklamaların şahsileştiğini söyleyen federasyon yönetimi, “Biz ilçemizin hak ettiği hizmeti alamadığını ve bu konuda hemşerierimiz tarafından çok sık şikayet aldığımızı bildirerek ortak bir karar alarak belediyeyi uyarma kararı almıştık. Ama belediye tarafından yapılan açıklamalar asılsız ve konuyu şahsileştirme noktasındadır. Bizim Kahta Belediyesi’nden hiç bir maddi beklentimiz olmamıştır. Federasyon olarak Kahta’da yaptığımız organizasyonda Kahta Belediye Başkanımız reklam konusunu üstlendiğini söylemiş ama bu sözü yerine getirmemiştir. Yapılan açıklamada konu saptırılmış ve şahsileştirme yoluna giderek federasyon olarak aldığımız ortak kararı bu olaya bağlamaya çalışmışlardır.

Yaptığımız açıklama sadece federasyona bağlı derneklerin değil Kahta’da yaşayan hemşerilerimizin ortak düşüncesidir. Federasyon olarak bu kararın arkasındayız ve gerekli mercilere hem federasyon olarak hemde federasyona bağlı dernekler tek tek şikayetlerini sunacaklardır. Amacımız Kahta’nın ve Kahtalıların hak ettiği hizmetleri almasıdır” denildi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi