enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5555
EURO
34,8878
ALTIN
2.433,84
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
31°C
Perşembe Az Bulutlu
30°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
30°C

KAHTA DİVAN 1978 PASTANESİ, DÖVİZ MAKBUZUNU GETİRENE TATLI İKRAM EDİYOR.

08.12.2016
0
A+
A-

 

Adıyaman Kahta ilçesinde Divan 1978 Pastanesinin sahibi Ömer Akbulut, Dolar ve Euro’sunu bozduran Kahta’lı müşterilerine makbuzlarını gösterme şartı ile tatlı ikram etmeye başladı.

Ömer Akbulut adlı pastane esnafı, ekonomiye destek vermek amacı ile örnek bir kampanya başlattı. Akbulut , Türkiye genelinde başlatılan “dövizi bozdur, oyunu boz” kampanyasına destek vermek amacı ile dolar ve Euro’sunu bozdurarak pastaneye gelen müşterilerine makbuzlarını gösterme şartı ile tatlı ikram etmeye başladı. Kampanyayı Ak Parti ilçe Teşkilatının başlattığı :

YALNIZ DEĞİLSİN REİS-İ CUMHURUM, KAHTA YANINDADIR.

kampanyanın ardından karar aldığını ifade eden Akbulut;  başlattığı kampanya ile ilgili şunları söyledi:

“İlçe Başkanımız Engin Akel’in Cumhurbaşkanımıza destek için 3 günlük imza kampanyası başlattı bizde bir hafta boyunca tatlı ikramında bulunarak kampanyaya destek olacağız. Devletimizden ve milletimizden yana olduğumuz iş yeri olarak tarafımızı belli etmek adına bugün iş yerimize döviz bozdurma makbuzuyla gelen vatandaşlarımıza tatlı ikram ederek milletimizin bu konudaki hassasiyetine bir teşekkür mahiyetinde desteğimiz olacak. Vatan – Bayrak  insanımız söz konusu olduğunda bir şeyler yapma ihtiyacı hissettim. Ülkemiz şu anda ekonomi baronlarının saldırısı altında bizler buna izin vermeyeceğiz. Dolar ve Euro olarak üzerinde ülkemizi  baskı altına alarak ülkemizi zor durumda bırakmak istiyorlar. Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi bütün halkımızın buna müspet manada devletimizin ve milletimizin yanında olduğunu gösterme adına Dolarını ve Euro’sunu bozdurmayı bizde arzu ediyoruz ve bizde bu kampanya başlattık.”

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi