enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3371
EURO
35,2023
ALTIN
2.247,11
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
14°C
Adıyaman
14°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
15°C
Çarşamba Yağmurlu
11°C
Perşembe Az Bulutlu
13°C
Cuma Az Bulutlu
11°C

Kahta Devlet Hastanesine Yeni Hekim Atamaları Yapıldı

Kahta Devlet Hastanesine Yeni Hekim Atamaları Yapıldı
REKLAM ALANI

Kâhta Devlet Hastanesi’ne Yeni Hekim Atamaları YapıldıSağlık Bakanlığı 64. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası ile Kâhta Devlet Hastanesi’ne Beyin ve Sinir Cerrahisi, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olmak üzere toplam 3 Uzman Hekim ve 6 Pratisyen Hekim ataması yapıldı.

  Kâhta Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost yaptığı açıklamada; “64. Devlet Hizmet Yükümlülüğü Kurası ile Hastanemize 1 Beyin ve Sinir Cerrahisi, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı ve 6 Pratisyen Hekim atanmıştır. Hekimlerimizin başlaması ile birlikte hem vatandaşlarımız daha kaliteli hizmet alacak, hem de atama yapılan branşlardaki yoğunluk önemli ölçüde azalacaktır.” dedi.

Başhekim Dost “Başta Sayın Bakanımız ve Bakanlığımız yetkilileri olmak üzere, Sayın Valimiz, Milletvekillerimiz ve Genel Sekreterimize şahsım ve kurumum adına teşekkürü borç bilirim.” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi