enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
29°C

KAHTA DEVLET HASTANESİNDEN BÜYÜK HİZMET MR ( EMAR) HİZMETE GİRDİ..

KAHTA DEVLET HASTANESİNDEN BÜYÜK HİZMET  MR ( EMAR) HİZMETE GİRDİ..
REKLAM ALANI
09.08.2016
0
A+
A-

KAHTA…

Kahta Devlet Hastanesi’ne yeni alınan MR (Emar) cihazı hizmete sunuldu.

Kahta Devlet Hastanesi’ne yeni alınan MR (Emar) cihazının kurulumu ve teknik personel eğitimleri tamamlanarak hizmete sunuldu.

Kahta ile birlikte Gerger, Sincik ve Samsat’tan Adıyaman’a girmek zorunda kalan hastalar, bundan böyle Kahta Devlet Hastanesi’nde MR hizmeti alabilecek.

Bundan böyle bir üst MR merkezine sevklere gerek kalmayacağını ifade eden Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost, “Emar cihazı ile ilgili kurumumuz ve genel sekreterliğimizce yapmış olduğumuz yoğun çalışmalar nihayet meyvesini vermiştir. Kurulumları tamamlanarak hastalarımızın hizmetine sunulan MR cihazımız ile ilçemiz ve bölgemizde ihtiyaç hissedilen görüntüleme hizmetlerinin kapasitesini ve niteliğini yükseltmiş bulunuyoruz. Bilindiği gibi, özellikle Sincik, Gerger, Samsat ve çevre köylerden gelen hastalarımız MR için Adıyaman’a gitmek durumunda kalıyordu. Bundan böyle ilçemiz başta olmak üzere tüm bölge halkına MR hizmeti vereceğiz.” dedi.

Dost, “Devletimizin sağladığı imkânlar çerçevesinde hastanemize yüksek teknolojili cihazları kazandırdığımız için büyük mutluluk duyuyoruz. Cihazın alımı konusunda TBMM Başkanvekilimiz Sayın Ahmet Aydın’ın desteği büyüktür. Bu vesileyle Sayın Valimiz başta olmak üzere, Milletvekillerimiz, Genel Sekreterimiz, İl ve İlçe Yöneticilerimiz, ayrıca bizlerle birlikte mesai harcayan çalışma arkadaşlarımıza, sağlık alanında fedakârca hizmet veren sağlık personelimize teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi